Cele mai sexy tatuaje pentru femei!

Tatuajele de pe șolduri sunt, fără îndoială, tatuajele pe care un număr mare de femei se gândesc să le aibă, acele femei care doresc să pară mai sexy și mai fierbinți în ochii altora. Da, ai citit-o corect!

Tatuajele de pe șolduri sunt suficient de capabile să te facă să arăți mai sexy și să te facă mai superbă în general.

Această zonă este foarte potrivită pentru tatuaje, deoarece sunt situații în care purtătorul este nevoit să ascundă această formă de artă corporală. Tatuajele pot fi acoperite cu ușurință de îmbrăcăminte atunci când purtătorul trebuie să meargă la întâlniri profesionale și, în același timp, pot fi ușor scoase la vedere când este cazul. Acesta este un alt motiv pentru care sunt o alegere potrivită pentru femeile din întreaga lume.

Aria de acoperire.

Tatuajele de pe șolduri au zonă de acoperire specifică. Dincolo de această zonă a corpului, nu mai poate fi numită tatuaj pe șold.

Un șold este, bineînțeles, format din părțile din spate, din față și din părțile laterale. Din această cauză, puteți alege întotdeauna locul unde doriți să obțineți impregnarea. Unele femei optează pentru un tatuaj pe spatele șoldului pentru că vor să pară sexy atunci când oamenii îi văd spatele.

Dar întrebarea mare este, unde pot fi extinse aceste tatuaje? Ei bine, puteți întotdeauna să extindeți tatuajul pe orice parte a corpului, atâta timp cât este conectat direct la șold. Cu toate acestea, asigurați-vă că designul principal este concentrat pe partea șoldului. La fel ca pe șoldul lateral, puteți întinde întotdeauna modelele de tatuaje spre coapse, în funcție de cât doriți ca acest design să apară.

Avantaje și dezavantaje:

La fel ca orice alt tatuaj al corpului, tatuajele pe șold au, de asemenea, propriile seturi de avantaje și dezavantaje.

Iată câteva avantaje:

Zona de acoperire mai largă – Un tatuaj normal de șold este de fapt mai mare și are o dimensiune mai lungă. Datorită acestei zone largi care va fi tatuată, puteți adăuga cu siguranță mai multe modele pe care le doriți pentru a vă face să arătați mai izbitoare și superbă.

După cum sa spus, șoldul tău este responsabil pentru a-ți da corpului o formă mai sexy. Această formă fierbinte poate fi realizată mai mult cu ajutorul tatuajelor pe care le puteți încorpora pe șold.

Este posibil să nu știți, dar majoritatea femeilor aleg să aibă acest tatuaj deoarece doresc să fie simbolurile sexului partenerilor lor. Aceste tatuaje pot adăuga o cantitate considerabilă de atracție sexuală fiecărei purtătoare al acestui tatuaj.

Iată câteva dintre dezavantajele pe care ar trebui să le țineți minte:

Dacă o accepți sau nu, o parte din șold vă poate da mai multă durere atunci când este tatuată. Trebuie să fiți bine pregătiți pentru această cantitate intensă de durere.

Deoarece tatuajele sunt situate pe partea șoldului, atunci ar fi mai puțin vizibile dacă nu veți purta tot timpul bikini.

Vă prezentăm în continuare și alte modele de tatuaje de șold, care sperăm să vă inspire:

1.

2.

3.

4.

5.6.

7.8.

9.

10.

Dacă v-a plăcut acest material vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un Like pe pagina Tatuaje!

Bianca

Leave a Reply