Gray ombre este trendul anului 2018. 16 nuanțe la modă, de la albastru-ciocolatiu, la culoarea perlei.

Gray ombre este în trend în acest an: multe staruri s-au aventurat să-l încerce deja, dar dumneavoastră?

Aceasta este e metodă originală de vopsire a părului și este actuală în acest sezon.

În continuare vă oferim mai multe variante reușite de ombre gri. Alegerea vă aparține.

Ce trebuie să știi despre acest trend este că presupune că părul să fie vopsit în nuanțe de gri și argintiu, eventual cu șuvițe în diferite tonuri, pentru a oferi profunzime coafurii, iar rădăcinile să rămână închise.

Ne place la stilul ombre faptul că părul este mai ușor de întreținut! Cu toate acestea, dacă nu ești natural blondă și îți aplici doar un nuanțator silver, ci ești brunetă și îți decolorezi vârfurile, trebuie să ai mai multă grijă de acestea, pentru că se deteriorează mai ușor.

Daca esti noncoformista si poti accepta orice provocare, cum ar fi sa porti par gri? Nu este nicio problema acum in a solicita intr-un salon de infrumusetare par gri vopsit pentru ca deja celebritatile din lumea intreaga au ales aceasta culoare si variante de nuanta pentru vopsit gri.

Desi ai putea avea la prima vedere o retinere pentru ca parul gri este asociat cu o varsta inaintata cand procesul depigmentari firului de par este mai accentuat, daca vei cere parea unui stilist din salonul de infrumusetare ai putea sa-ti schimbi rapid perceptia.

Grey silver hair este propus acum intr-o maniera cu totul spectaculoasa pentru ca produsele profesionale care se utlizeaza confera un luciu aparte si daca totul este bine pus la punct si in privinta machiajului rezultatul va fi in masura sa te impresioneze.

Inspiră-te din galeria noastră și alege una dintre nuanțele care te atrage!

1. Grafit.

Această opțiune este potrivită pentru brunete.

2. Nuanțe de liliac în floare.

Ombre realizat în trei culori poate adăuga volum coafurii. Dacă aveți părul Dumneavoastră nu este prea des, încercați gradientul oțel-negru-liliac.

3. Strălucirea soarelui + gri deschis.

Domnișoarele cu păr blond sau roșcat pot încerca stilul zânei din povești. Rădăcinile întunecate se transformă treptat în nuanțe de nuc și grâu. Vârfurile argintii vor constitui punctul culminant.

4. Gri.

Această nuanță este cam riscantă deoarece ați putea arăta mai în vârstă.

5. Vârfuri mustoase.

Este o metodă de colorare foarte drăguță. Gradientul cu vârfuri de culoarea înghețatei de zmeura este ideal pentru doamnele care au obosit să fie în continuare „Iron Lady” și visează la tandrețe și de farmec.

6. Contrast dintre albastru și ciocolatiu

Gradientul de ciocolatiu la rădăcini care se transformă treptat în gri devenind apoi albastru vă crea o adevărată magie pe părul dumneavoastră.

7. Pearl grey.

Dacă sunteți fană a buclelor blonde, această nuanță este pentru anume pentru Dumneavoastră.

8. Gri și roz formează un tandem perfect.

Nuanțele neutre precum nude, crem, pudră sunt în tendințe nu doar în materie de haine. Bloggerii de moda au încercat deja aceasta tendință pe buclele lor.

9. Stilul șah.

Dacă stați în continuare la dubii dacă să vă vopsiți părul blond sau negru, exprimați-vă această ezitare prin colorarea alb-negru cu o trecere orizontală de la alb spre negru.

10. Rădăcini întunecate.

Tendința principală a ombre în acest sezon sunt rădăcinile întunecate. Acest tip de colorare a încetat demult să fie considerat drept de lipsă de îngrijire și se utilizează cu îndemânare pentru a da volum coafurii.

11. Ombre în stil fantasy.

Gradientul în nuanțe de gri ne va aminti de chipul unei zânei din povești.

12. Nuanțe de piersică.

O astfel de ombre cu siguranță nu vă va putea ascunde natura aventuroasă și dorința de a risca.

13. Vârfuri deschise la culoare.

Volumul „luminos” din partea de jos a coafurii se va potrivi domnișoarelor cu fața îngustă. Doamnele cu fața rotundă și cu bărbia lată ar trebui să aleagă ombre cu volum la rădăcini.

14. Steel ombre.

Nuanțele metalice sunt acum la modă. O interpretare îndrăzneață și originală va fi gradientul metalic, la rădăcini va avea  nuanța de fontă întunecată iar vârfurile vor fi argintii.

15. Rădăcini colorate.

Gradientul romantic gri-perlă este unul foarte original, dacă veți colora rădăcinile în culoarea cernelii de caracatiță.

Ombre gri este un motiv bun va fi eliberați de stereotipuri și complexe.

Rihanna, Lady Gaga, Kelly Osbourne, Pink au încercat deja această tendință.

Doriți să încercați această nuanță?

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Coafuri!

Leave a Reply