Manichiura french – modele clasice, elegante și originale.

Unghiile french style rămân populare și în 2018. Puteți să faceți un vârf întunecat și o bază aurie sau un vârf colorat în nuanțe pastelate, toate vor scoate în evidență partea principală a unghiei de culoarea smarald sau a lămâii.

Tot ce aveți de făcut este să nu vă rezumați la versiunea clasică a francezilor cu straturi de culoare albă și bază aproape transparentă, roz sau piersică.

Lungimea potrivită pentru unghii, în 2018.

La modă în 2018  vor fi unghiile scurte. Această lungime este considerată optimă, de exemplu, pentru munca în birou. Unghiile lungi și  ascuțite au ieșit din modă de mult timp. În plus, cu ele, riscați să arătați vulgar.

Designul french va arăta în mod ideal pe unghii moi, rotunjite: ovale, în formă de migdale și “pătrat moale”. Forma unui “pătrat moale” va arăta mai bine pe unghiile scurte, iar o formă de migdale va fi mai potrivită pentru cele un pic lungi. Nu foarte lungi însă!

Manichiura french este una dintre tendințele care nu se vor demoda niciodată, în special datorită faptului că pune în valoarea frumusețea naturală a unghiei și este un model clasic, elegant și simplu. Desigur, acest tip de manichiura a evoluat în ultimul timp și au apărut tot mai multe modele interesante. În funcție de ținuta ta și de evenimentul la care participi, poți opta pentru un stil mai complicat sau pentru unul simplu, natural.

Iată câteva modele din care să te inspiri.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Aceasta este o manichiură care se potriveste oricărui context, fiind perfectă atât pentru birou și școală, cât și pentru petreceri sau evenimente elegante. Dacă ești adepta simplității, un model alb, clasic, este perfect pentru tine. Dacă vrei să ieși din tipar, poți alege culori puternice, care să atragă toate privirile asupra mâinilor tale.

11.

12.

13.

14.

15.

În funcție de ținuta ta și de evenimentul la care participi, poți opta pentru un stil mai complicat sau pentru unul simplu, natural.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply