Manichiura ombre rămâne favorita noastră și vara aceasta: 25 de idei cu care vei ieși în evidență!

Manichiura ombre e una dintre cele mai de efect. Pare complicată la prima vedere, dar nu e deloc.

Cu puțin exercițiu, oricine poate obține efectul ombre. Ai nevoie de două sau trei nuanțe de ojă și un burețel.Iar dacă primăvara a fost despre culori neon și pastelate, e timpul să scoți ”artileria grea” din trusa de manichiură.

Stilul Ombre a prins foarte bine atât la păr cât şi la unghii. Ombre înseamnă vopsirea părului sau a unghiilor în degradeuri, de la o nuanţă închisă la una foarte deschisă, cu treceri insesizabile.

Dacă vopsirea părului în stilul Ombre este mai greu de realizat acasă, când vorbim despre unghii, lucrurile sunt mult mai simple. Să-ţi faci singură o manichiură în degradeuri este foarte simplu, mai ales dacă urmăreşti câteva tutoriale care te învaţă, pas cu pas, ce ai de făcut. Probabil cea mai grea decizie constă in alegerea nuanțelor de ojă cu care vei modela degrade-ul.

Poți alege două nuanțe din aceeași familie de culori sau poți miza pe varianta indrăzneață de modele de unghii in degrade: culorile complementare sau color blocking.

Oja de unghii albă te va salva din orice impas, pentru că îți poți forma propria paletă de degrade. Nici măcar nu trebuie să ai unghii lungi pentru a crea o manichiură in degrade!

Manichiura ombre este potrivită atat pentru unghii lungi sau scurte, cât și pentru unghii naturale sau unghii cu gel. Datorită versatilitatii sale, manichiura ombre rămâne favorita noastră în 2018.

Uite câteva modele care să te inspire.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Andreea.

Leave a Reply