Manichiura ombre sau degrade în combinații de culori cu efect.

Modelele de unghii Ombre sunt printre cele mai populare alegeri în materie de manichiură ale momentului, rămânând în topul alegerilor iubitoarelor de unghii chiar şi în sezonul cald.

Indiferent că ai auzit de ele sub denumirea de “unghii în degrade” sau le cunoşti după denumirea englezească care dă şi numele tehnicii de vopsire a părului, trebuie să ştii că manichiura ombre rămâne în tendințe atât în sezonul rece, cât şi în sezonul cald.

Singurul aspect diferit este paleta de nuanţe folosită.

Astfel, dacă în sezonul cald am preferat un degrade de la o nuanţă nude deschisă la una închisă sau o gamă de culori vii precum roz-corai-portocaliu, în sezonul rece vom avea precum culori de bază negru, violet, vişiniu şi burgundy.

Tehnica Ombre Nail Art este relativ simplă, în ciuda faptului că necesită puţin mai multă răbdare din partea ta şi poate o selecţie mai mare de lacuri de unghii decât avem în posesie.

Dacă astfel stă situaţia şi în cazul tău şi nu ai la îndemână numeroase nuanţe de roz, albastru sau orice altă culoare în care ţi-ar plăcea să realizezi acest model de unghii, nu uita că oja albă şi cea neagră te pot ajuta să transformi orice nuanţă pe care o ai la dispoziţie.

Realizarea modelelor de unghii Ombre.

Pentru a realiza manichiura Ombre, poţi folosi lacuri de unghii în nuanţe complementare sau tonuri color block, însă cele mai potrivite sunt nuanţele care formează un degrade, de la nuanţa cea mai deschisă la nuanţa cea mai închisă din aceeaşi familie de culori.

Experimentează cu diferite combinaţii pentru a afla ce ţi se potriveşte cel mai bine.

Mai jos îți prezentăm o serie de modele din care să te inspiri.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a plăcut acest material vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un Like pe pagina Unghiuțe!

Zelia

Leave a Reply