Manichiura roz pudrat – culoarea vedetă a verii.

Unghiile cu gel sunt extrem de frumoase, elegante și ușor de întreținut. Cu o fugă la salon și puțină răbdare ai scăpat de una dintre cele mai mari bătăi de cap feminine: întreținerea manichiurii!

Roz pudrat sau roz pal este o culoare în trend anul acesta şi poate să fie purtată cu uşurinţă în orice moment.

Rozul pal care se numeşte şi roz pudrat este o culoare feminină, elegantă şi discretă, în special atunci când vorbim despre nuanţele cu efect mat.

Este considerată o culoare vedetă a acestui an, atât în materie de manichiuri cât şi în designul interior.

Este o culoare asociată cu eleganţa şi rafinamentul, de aceea dacă este aleasă corect ea va putea să fie purtată la orice eveniment. De asemenea, atât rozul pal cât şi nuanţele delicate de gri sunt potrivit pentru mirese pentru a avea unghiile perfecte în cea mai importantă zi din viaţa lor.

Dacă nu te-ai hotărât ce model ți-ai putea face, am făcut pentru tine o selecție de modele de unghii cu gel roz, la modă în 2018.

Descoperă câteva idei de manichiură roz pal din care să te inspiri şi să le adopţi data viitoare când mai mergi la salon!

1. Unghii cu gel roz scurte.

2. Unghii cu gel roz ombre sau în degrade.

3. Unghii cu gel roz stiletto.

4. Unghii cu gel roz cu ștrasuri.

5. Unghii cu gel roz mate.

6. Unghii cu gel roz migdală.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply