Modele de manichiură franțuzească cu care nu vei da greș niciodată!

Manichiura french a fost, este şi va fi mereu la modă. Indiferent de ocazie, vestimentaţie sau vârstă, cu acest tip de manichiură nu vei da greş niciodată. Este adevărat că nu se poate executa uşor acasă o manichiură franţuzească impecabilă, dar cu puţin exerciţiu şi cu produse bune o să reuşeşti cu siguranţă.

Manichiura French pentru unghiile cu gel este cea mai bună opțiune pe care o poți face, indiferent de ocazia pentru care îți pregătești manichiura.

Modelul French este unul extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de modele.

Dacă îți dorești o manichiură cu adevărat specială, trebuie să încerci manichiura French pe unghiile cu gel. Această tehnică permite construcția și transformarea formei unghiilor, precum și o varietate mult mai mare de modele.

Da, multe modele, pentru că manichiura French nu mai arată doar așa cum o știam acum mulți ani (unghia pictată într-o culoare apropiată cu a pielii și vârful unghiei alb), ci a primit o mulțime de interpretări moderne și foarte atractive.

Modelul French clasic nu își va pierde frumusețea niciodată, însă măcar o dată profită de unghiile cu gel și joacă-te cu tot felul de modele de manichiură French.

Încearcă tips-urile în culori metalice sau iridescente, în combinație cu o culoare de bază contrastantă. Dacă lungimea unghiei îți permite, pe poți juca chiar cu diferite print-uri sau design-uri pe vârful unghiilor.

Pentru că manichiura cu gel permite o fixare puternică, poți accesoriza manichiura cu tot felul de aplicații: strasuri, ținte, paiete.

Răsfoiește galeria noastră foto pentru a descoperi cele mai frumoase modele de manichiură french!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Dacă ești adepta modelulului French clasic, poți încerca ceva nou doar schimbându-ți forma unghiilor cu ajutorul construcțiilor din gel.

Forma pătrată era foarte în vogă acum ceva timp, însă acum cele mai populare forme pentru manichiura French sunt cea ovală sau cea stiletto.

11.

12.

Dacă ultima oară când ai purtat o manichiură french clasică a fost în liceu, te înțeleg perfect, căci este un model destul de banal, mai ales în avalanșa de stiluri spectaculoase care caracterizează prezentul.

Însă noul french te va atrage ca un magnet, căci este mai geometric, mai modern și mai spectaculos ca oricând.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply