Semnificația tatuajelor cu păsări.

Natura a creat o mare diversitate – de la om la animale și creaturi înaripate, păsări, care reprezintă libertate și emancipare. Aceste creaturi uimitoare au fascinat oamenii cu abilitatea lor de a se înălța către cer. Este, probabil, această fascinație cea care a făcut tatuajele cu păsări o alegere preferată printre iubitorii de tatuaje, atât în trecut cât și astăzi.

Aceste modele de tatuaje au impresionat atât bărbații, cât și femeile. Tatuajele cu păsări au atras atenția artiștilor de mult timp, iar acesta este motivul pentru care au dezvelit creativitatea lor pentru a aduce câteva idei inovatoare pentru cele mai bune design-uri din acest gen.

Aceste tatuaje nu sunt numai de mare valoare estetică, ci sunt considerate importante din punct de vedere simbolic.

Semnificația simbolică a tatuajelor cu păsări.

Păsările sunt asociate cu libertatea sufletului și a minții, motiv pentru care o persoană care poartă un tatuaj cu pasăre este de obicei privită ca o persoană liberă, care are atât atitudinea, cât și tăria caracterului de a fi el însuși.

Păsările au o mare semnificație în sensul simbolic, deoarece ele reprezintă o parte importantă a istoriei și a mitologiei în diferite culturi din întreaga lume. În multe culturi, păsările au ajutat eroii să câștige lupta împotriva răului, ceea ce le face astfel creaturi venerate, în timp ce în alte culturi au fost considerate ființe negative.

În creștinism, păsările au fost comparate cu îngerii, deoarece ambii au aripi, deci păsările sunt asociate de data asta cu bunătatea. În mod similar, ele au apărut într-o serie de ceremonii religioase importante din anumite culturi.

Design-ul creativ al tatuajelor cu părăsi.

Varietatea tatuajelor cu păsări este imensă, datorită prezenței nenumăratelor specii de păsări în natură.

Fiecare specie particulară de păsări este asociată cu propriile trăsături caracteristice și trăsături de personalitate, care stau la baza alegerii unui design pentru tatuajul dorit.

Alegerea se poate face pe baza asemănării propriei personalități sau a atitudinii față de o anumită specie de păsări. Iată câteva modele de tatuaje populare:

Tatuaje cu Pasarea Phoenix:

Pasărea Phoenix este, mai presus de toate, un simbol al renașterii. Bănuiesc că ai auzit și tu de expresia “A te renaște din cenușă, ca pasărea Phoenix”. Așadar, pasărea Phoenix este un semn al înnoirii, al speranței și al unui nou început.

1.

2.

3.

Tatuajele cu rândunele:

Rândunelele, la fel ca păsările albastre, întotdeauna au avut o semnificație aparte pentru marinari, pentru că acestea erau de obicei primul semn al apropierii de țărm. Pentru un marinar, un tatuaj cu o rândunică reprezenta speranța lui de a ajunge teafăr acasă.

1.

2.

3.

Rândunica este o pasăre care își alege un partener de viață, așadar, tatuajele cu rândunele simbolizează iubirea și loialitatea față de familie.

1.

2.

3.

Leave a Reply