Tatuaje pentru surori sau cele mai bune prietene.

Te-ai gândit vreodată la consolidarea relației cu sora ta sau cu cea mai bună prietenă? Obținerea de tatuaje potrivite este o modalitate de a o face.

Când știți că vă colorați permanent corpul, ați putea fi reticenți în a face acest lucru. Dar un tatuaj potrivit cu sora ta înseamnă că o vei avea cu tine, indiferent de circumstanțele vieții.

Sora ta este cel mai bun prieten al tău prin viață. Nimeni nu te va cunoaște până la bază și nu te va primi așa cum o face o soră. Tu crești cu ea. Te vede în momentele tale fericite, în cele devastatoare. Ea este acolo pentru când lupți și este lângă tine bucurându-se de toate momentele bune.

Când decizi să obții tatuaje potrivite cu sora sau prietena ta, probabil că veți opta pentru ceva care are sens pentru voi. Fie că este o glumă de a voastră, un design asemănător, sau chiar un citat de clișeu, tatuajele vor avea un înțeles permanent pentru voi.

1. Elefanții nu uită.

Și garantat că și sora sau prietena ta la fel! Gândiți-vă la nopțile pe care le-ați petrecut împreună, reamintind despre trecut. Își amintește fiecare detaliu mic al lucrurilor pe care le-ați făcut împreună… Și cel mai important, nu uită niciodată cât de specială ești pentru ea.

2. Un tatuaj floral

Toate relațiile bune trebuie cultivate pentru a înflori. Dar o soră sau o prietenă înțelege când ești ocupată și nu va ține supărare vreodată. Ea va fi soră sau prietenă chiar după câteva întâlniri anulate.

3. “Pinky promises”.

Sora ta este unul dintre puținii oameni care își vor păstra întotdeauna promisiunile. Când îți promit ceva, știi doar că este o înțelegere făcută.

Pentru că dragostea și dedicarea pentru unii de alții este fără sfârșit, vă sugerăm să obțineți tatuaje de potrivire infinită.

Înfloriți împreună!

Împărțiți totul una cu alta. Îmbrăcăminte, make-up … Iată un model de design, fie alegeți unul din mintea voastră.

8. Tatuaj cu încrucișarea degetelor.

În afară de promisiunile minunate, gestul cu încrucișarea degetelor este următoarea modalitate cea mai bună de a sărbători prietenia cu sora sau prietena ta. Nimeni din lume nu îți dorește mai mult noroc decât ele.

Chiar dacă vă despart mile, sora ta va fi întotdeauna o parte din tine. Acest tatuaj este pentru surorile care sunt departe, în afară, și servesc ca o reamintire a modului în care întotdeauna găsesc timp una pentru alta.

Bianca

Leave a Reply