30 de tunsori interesante de CARRE graduat, care pun în evidență trăsăturile frumoase ale feței.

Tunsorile graduate la momentul actual prezintă o simbioză a două tunsori clasice: carre și cascadă. Această tunsoare elegantă este potrivită pentru doamnele de orice vârstă.

Părul mai scurt la ceafă și buclele din față încadrează frumos fața, iar șuvițele aparent răvășite vă vor întineri considerabil.

Tunsoarea carre graduat: avantaje și dezavantaje.

Dacă ați decis să vă schimbați radical și vă doriți anume o astfel de tunsoare, ar trebui să evaluați atent toate avantajele și dezavantajele acesteia.

Avantajele tunsorii carre graduat:

— O interpretare elegantă a gustului impecabil;

— Tunsoarea este una universală, potrivită pentru seară și pentru zilele de lucru;

— Aveți posibilitatea de a textura partea din spate a tunsorii;

— Puteți accentua rădăcinile părului, făcându-le mai întunecate, ceea ce este acum la modă;

— Adaugă volum părului.

Dezavantajele acesteia:

— Mergeți la un profesionist deoarece nu orice coafor o poate realiza perfect;

— Trebuie să mergeți la coafor destul de des, mai ales dacă părul vă crește rapid, deoarece vârfurile crescute distrug întregul aspect.

— Carre va arăta bine pe parul drept. Buclele ar putea strica efectul dorit.

— Pe lângă aceste aspecte va trebui să țineți cont de forma feței; aici deja coaforul va vă sugera ceea ce vă avantajează.

Tunsoarea carre scurt graduat.

Aspectul un pic neglijent și jucăuș se obține grație șuvițelor îndreptate spre față. Acest lucru permite părului rar și subțire să pară mai gros.

Principalul secret al acestei coafuri este să se țintă cont de anumite priorități și anume este necesar să se definească clar linia gâtului și lungimea părului în partea din față.

Tehnica realizării tunsorii carre scurt graduat.

Tehnica realizării acestei tunsori este foarte importantă, deoarece un oval al feței conturat corect vă va avantaja, în timp ce niște linii nereușite vă vor dezavantaja.

Tunsoarea Cascade va reda chipului.

Dumneavoastră acuratețe și feminitate, dar dacă vă doriți un aspect mai jucăuși și băiețesc, apoi sugerați-i coaforului să experimenteze cu șuvițele „rupte” sau să vi le coloreze.

Aranjarea tunsorii carre scurt graduat.

Această tunsoare necesită și o aranjare mai specială care poate fi de mai multe feluri: jucăușă sau clasică. Depinde de gusturile Dumneavoastră.

Nu trebuie să uitați nici de culoarea parului, care deține un rol foarte important. Nu contează dacă sunteți brunetă sau preferați culoarea blondă, în ambele cazuri dați-le prerogativa tonurilor „reci”.

Tunsoarea carre graduat alungit.

Această tunsoare se realizează pe părul de lungime medie; emană grație și o ușoară notă de severitate.

Puteți alege opțiunea de carre cu breton sau fără, cu cărare în centru sau laterală. De asemenea este la modă și tunsoarea bob care poate fi realizată nu numai pe părul drept, ci și ușor ondulat.

Carre graduat alungit la ceafă.

O asemenea tunsoare este foarte elegantă. Tehnica este una extrem de simplă și presupune ca lungimea șuvițelor frontale să fie până în dreptul urechilor, iar la spate tunsoarea se realizează în mai multe straturi, ceea ce este destul de extravagant.

Tunsoarea carre lung graduat.

Această versiune a coafurii nu are breton iar șuvițele laterale vor fi lungi. Acest tip de coafură se va potrivi aproape fiecărui tip de față, cu excepția celei cu oval alungit.

Acest stil de păr este unul avangardist ți aici un rol important îl va deține o colorare reușită. Puteți opta pentru șuvițe sau brond, ambele opțiuni vor arăta spectaculos.

Puteți experimenta colorându-vă capetele șuvițelor în culori mai întunecate sau mai deschise.

Aranjarea tunsorii carre lung graduat

Aceste tunsori se aranjează destul de simplu.

Veți avea nevoie de ondulator și de fixativ. Pentru aranjarea de zi cu zi va fi suficient să îndreptați șuvițele din față, iar cele din spate să rămână un pic răvășite.

Pentru o petrecere va fi necesar să depuneți mai mult efort, dar veți putea realiza singure o coafură de seară. Opțiunea ideală va fi aranjarea în stilul hollywoodian, care vă va lua nu mai mult de o jumătate de oră.

Dacă aveți părul de lungime medie, atunci tunsoarea carre lung este alegerea perfectă. Puteți lăsa părul liber, nu trebuie să-l aranjați deoarece se va aranja de la sine datorită formei pe care o are.

Lungimea părului poate varia de la zona de la mijlocul gâtului până la umeri.

Carre în cascadă.

Tunsoarea carre poate fi realizată în scăriță sau cu șuvițe lungi în față, iar la spate părul se va tunde drept. Combinând mai multe tehnici de tunsori, stilistul va obține volumul necesar.

Textura pronunțată a coafurii va arăta uimitor dacă părul va fi vopsit în nuanțe deschise deoarece acestea vor evidenția forma și stilul tunsorii.

Carre graduat cu breton.

Alegerea bretonului se va face în funcție de tunsoarea aleasă. Bretoanele asimetrice complexe sunt potrivite pentru tunsorile scurte.

Dacă aveți părul lung aveți mai multe opțiuni și veți obține nu numai o coafură frumoasă, dar vă vițe remodela și ovalul feței. Cărarea poate fi una dreaptă sau oblică.

Nu este atât de ușor să vă alegeți tunsoarea potrivită deoarece trebuie să țineți cont de o mulțime de factori.

Pentru a obține o tunsoare perfectă este bine să apelați la serviciile unui stilist profesionist care vă va ajuta și să vă remodelați conturul feței.

Dacă v-a plăcut acest material vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da Like pe pagina Coafuri!

Leave a Reply