Tunsori la modă în anul 2018 pentru părul mediu: 18 opțiuni uimitoare.

Pentru că în fiecare an nou vrem să ne punem la curent cu noile tendințe, îți prezentăm astăzi principalele tunsori care sunt la modă în 2018!

Ca niște adevărate pasionate de beauty, în fiecare an (cele mai conștiincioase dintre noi chiar cu mai mult timp înainte) începem căutările și cercetarea pentru ne pune la punct cu toate trendurile pe care noul an le va aduce în materie de frumusețe.

Echipa noastră vă prezintă în acest articol mai multe informații utile despre tunsorile pentru părul mediu care vor fi în tendințe anul acesta.

Tendințe la modă.

Popularitatea unor astfel de tunsori se datorează confortului și versatilității acestora. Din păcate nu orice femeie își poate crește și îngriji părul lung.

Principala tendință a sezonului continuă să fie naturalețea. Uitați de aranjările sofisticate și de produsele de coafat! Acum este la modă o coafură ușor neglijentă de parcă tocmai v-ați trezit.

În noul sezon stiliștii ne recomandă următoarele:

— descoperiți maxim fruntea;

— evitați buclele bine definite;

— alegeți bretonul oblic;

Tunsorile clasice vor fi întotdeauna la modă. Tunsoarea favorită din ultimii 60 de ani, piața este una care se potrivește tuturor.

Stiliștii moderni adaugă o mulțime de detalii interesante care transformă această tunsoare în una mereu actuală.

Femeile de afaceri putea alege variantele de tunsori„grafice” care vor pune în evidență trăsăturile aristocratice ale feței.

Tunsorile asimetrice arată natural și nu necesită prea mult efort la aranjare. Puteți usca pur și simplu părul pentru a avea un look cât mai natural.

Buclele haotice sunt o descoperire pentru domnișoarele care au părul neascultător. Cu câțiva ani în urmă a trebuit să renunțăm la această coafură, dar acum stiliștii ne recomandă exact aceste opțiuni.

Bobul.

Această coafură universală a apărut la începutul secolului trecut și a fost apreciată de toate fashionistele de pe atunci și timp de aproape o sută de ani a fost modificat dobândind din ce în ce mai multă popularitate.

Fashionistelor cu păr neascultător stiliștii le recomandă o versiune îmbunătățită care a preluat câte ceva de la bob și de la carre.

Tunsori la modă pentru păr mediu cu breton.

Chiar și cea mai plictisitoare coafură ase poate transforma imediat cu ajutorul unui breton.

Domnișoarele cu fruntea înaltă au nevoie neapărat de breton care să aibă formă de aripi și să pornească dinspre creștet.

Pentru a fi frumoase este suficient să vă alegeți tunsoarea potrivită.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Coafuri!

Leave a Reply