Tunsori superbe pentru femeile care au ajuns la a doua tinerețe.

Odată cu vârsta femeile trec prin anumite schimbări mai puțin plăcute: apar riduri, încetinește metabolismul, apar probleme de sănătate etc. Dar unele lucruri nu trebuie să se schimbe niciodată. Spre exemplu tunsoarea femeii trebuie să îi confere întotdeauna eleganță și feminitate, indiferent de vârstă sau alți factori de acest gen. Iată câteva dintre cele mai utile recomandări ale profesioniștilor pentru femeile de vârsta a doua.

Schimbați-vă stilul

Secretul unei tunsori superbe este să nu te temi să o schimbi. O metodă sigură să pari mai în vârstă este să ai aceeași tunsoare ani de zile. Nu vă temeți să schimbați acest tipar.

Încercați bobul alungit

Această tunsoare clasică și simplă are nenumărate avantaje. Ea nu are nevoie de îngrijire și arată mereu elegant. Pentru femeile trecute de 40 de ani asta e o alegere perfectă.

Nu vă temeți de breton!

Bretonul e actual la orice vârstă și niciodată nu iese din modă. E suficient să alegeți modelul care să se potrivească cu forma feței și stilul dvs. Femeilor mature le stă bine mai ales cu breton alungit, alcătuit din câteva șuvițe.

Părul lung va fi mereu la modă!

Multe femei asociază înaintarea în vârstă cu tunsorile scurte. Dar dacă părul dvs. continuă să fie într-o stare superbă, nu are rost să-l scurtați!

Tunsorile scurte pot fi simpatice.

De altfel tunsoarea scurtă chiar este o soluție excelentă pentru femeile de vârsta a doua. Dacă aveți un caracter iute și îndrăzneț, asta sigur e o tunsoare pentru dvs.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Coafuri!

Leave a Reply