Tunsorile anului: află ce se poartă în 2018 și cum să te tunzi ca să fi stilată!

În acest an, tunsorile extravagante și bine aranjate nu vor mai fi în trend. Stiliștii recomandă femeilor să opteze pentru un look simplu și cât mai natural. De asemenea, în acest an se poartă și părul lung cu bucle lejere, lăsate să cadă liber pe umeri. Iți poți face o cărare pe mijloc, iar părul îl poți prinde într-o coadă lejeră.

O astfel de coafură este ușor de obținut și este ideală atât pentru o ieșire în oraș, dar și pentru zilele de muncă la birou.

Vei fi în tendințele anului viitor și dacă alegi o tunsoare bob, însă un bob scurt, puțin peste urechi, nu până la nivelul umărului. Este o tunsoare de efect, pe care o poți purta cu încredere.

La modă este și bobul ondulat, pentru un look misterios sau elegant, în funcție de ocazie și de machiajul pe care alegi să îl porți.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Se poartă și bretonul, iar vestea bună este că nu trebuie să fie perfect drept, poate sa aibă și un aspect neîngrijit. Poți alege și un breton filat sau unul în cascadă.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

De asemenea, poți să adopți și o tunsoare pixie, tunsoare făcută celebră de către actrița Audrey Hepburn. Cu o pereche de cercei lungi, aceasta te va face să arăți splendid.

1.

2.

3.

4.

5.

Și tunoasoarea garcon este la modă în acest an. Este o tunsoare care iți permite să iți aranjezi părul ușor și repede, astfel încât nu ești nevoită să pierzi mult timp, în fața oglinzii.

1.

2.

3.

4.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Coafuri!

Leave a Reply