Unghii french colorate, perfecte pentru vară.

Manichiura french arată grozav atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi, indiferent de forma lor. În plus, este ușor adaptabilă și poate fi transformată rapid dintr-o variantă clasică într-una jovială și modernă.

Modelele de manichiură french colorată câștigă tot mai mult teren în rândul fashionistelor în sezonul cald, pentru că sunt vesele, ușor de realizat și de întreținut și foarte versatile. În plus, acestea pot fi adaptate la tendințele moderne și reinterpretate geometric, astfel încât unghiile tale să fie cu totul și cu totul speciale.

Indiferent dacă optezi pentru o manichiură clasică, una semipermanentă, una cu gel sau una cu pudră acrilică, poți fi sigură că unghiile tale vor face senzație dacă optezi pentru culori puternice precum galben, portocaliu, verde, fistic, mentă, indigo sau roz.

Derulează galeria foto pentru câteva surse de inspirație!

Cele mai vesele modele de manichiură french colorată.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a plăcut acest material vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un Like pe pagina Unghiuțe!

Zelia

Leave a Reply