17 idei frumoase de manichiură în culori pastelate.

Spunem bun venit frumoasei veri cu unele dintre cele mai frumoase modele de unghii. În această perioadă se poartă nuanțele pastel, motiv pentru care ar fi bine să profităm de minunatul trend și să îl purtăm și noi pe unghiuțe.

Roz, liliachiu, verde deschis, galben, bej, piersică, albastru: dacă veți amesteca oricare dintre aceste culori cu ojă albă, veți obține o nuanță pastel.

Nuanțele pastelate se combină perfect cu orice tip de ten, iar pentru vară sunt nemaipomenite! Și aceste nuanțe mai au un avantaj: le plac și bărbaților.

Nu contează ce nuanțe pastelate veți alege, o singură culoare sau design (dungi, desene, inscripții, pe toate degetele sau doar pe unul), manichiura dumneavoastră va arăta extraordinar.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Sau poate doriți să încercați manichiura-lună (în stil hollywoodian) sau cu efect de marmură? Oricare dintre aceste variante va arăta impecabil.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Dar trebuie să fiți atente când alegeți aceste culori deoarece pot accentua cuticula care nu este prea îngrijită. Pentru a preveni acest lucru aplicați de două ori pe zi un ulei special pentru cuticule.

15.

16.

17.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply