Cele mai trendy modele de manichiură în vogă sezonul acesta!

În fiecare sezon, tendinţele în Nail-Art se schimbă, apar noi idei şi modele. Manichiura este un detaliu foarte important, atunci când vine vorba despre frumuseţea unei femei.

Cu ajutorul unghiilor îngrijite, orice doamnă sau domnişoară îşi poate completa ţinuta şi crea propriul stil.

Mai jos, îţi prezint cele mai actuale idei de manichiură pentru acest sezon:

Manichiura french – pentru unghiile cu gel este cea mai bună opțiune pe care o poți face, indiferent de ocazie pentru care îți pregătești unghiuţele. Fie că îți dorești o manichiură pe care să o porți zilnic, fie că ai nevoie de una mai specială, french-ul te va salva în ambele situații. Acest model este extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de modele.

1.

2.

3.

4.

5.

Roşu în toate nuanţele lui – reprezintă stilul classic din toate timpurile. Roșul este cea mai actuală nuanţă care poate fi completată cu sclipici şi paiete, pentru a oferi manichiurii tale un plus de strălucire!

1.

2.

3.

4.

5.

Manichiura în culoarea gri  chiar dacă te gândeşti la această culoare ca fiind una nu foarte veselă, trebuie să ştii că depinde foarte mult de nuanţa de gri pe care o foloseşti. Anumite tonuri de gri pot să arate foarte bine pe unghii, obţinând astfel o manichiură modernă pe care o poţi purta în orice moment. Această nuanţă este potrivită pentru birou, dar şi pentru petreceri sau evenimente mondene, astfel că nu ai niciun motiv, să nu-i dai o şansă acestei culori care transfromă aspectul unghiilor şi le conferă o notă de eleganţă.

1.

2.

3.

4.

5.

Manichiura în culoarea liliacului – nuanțele de roz şi fucsia care erau la mare căutare în vara trecută, acum se transforma în cele de liliac, care pot fi completate cu nuanţe de contrast, precum şi nuanţe pastelate.

1.

2.

3.

4.

5.

Impremeu de marmură – aici apelezi la texturile naturale care au devenit actuale în acest sezon. Cele mai des folosite combinaţii de culori sunt: negru, alb, gri şi bleu.

1.

2.

3.

4.

5.

Manichiura mată – şi în acest sezon unghiile mate sunt în trend. Ele au cucerit inimile multor femei prin efectul lor deosebit, dar şi diversitatea cu care pot fi realizate. Dacă pui în aplicare fantezia, poţi obţine adevărate opere de artă.

1.

2.

3.

4.

5.

Dacă v-a plăcut acest material vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un Like pe pagina Unghiuțe!

Zelia

Leave a Reply