Dacă nu te ajută cremele, ai nevoie de tunsori care întineresc! Idei pentru femeile de după 35, 40 și 50 de ani.

Fiecare femeie își dorește să prelungească tinerețea și frumusețea. Pentru a atinge acest scop suntem atente la ce îmbrăcăm, alegem minuțios produsele cosmetice și nu uităm despre mâini și picioare.

Unul lucru pe care femeile îl preferă să îl schimbe mai rar este tunsoarea. Însă ea vă poate întineri nu mai puțin decât produsele cosmetice. Cu ajutorul unei tunsori corecte veți arăta cu 15 ani mai tânără.

Pare ceva fantastic? Nu, este realitate!

Ce tunsori vă întineresc: recomandările stiliștilor.

Cu ajutorul acestor recomandări veți deveni din nou tânără și atrăgătoare.

1. Purtați breton. Multe femei renunță la breton, deoarece cred că este dificil de îngrijit. De fapt nu veți pierde prea mult timp cu îngrijirea dacă o veți tunde în mod regulat. Bretonul are doar avantaje. Ea ascunde ridurile de pe frunte. Ochii par mult mai expresivi. În ultimul caz bretonul trebuie să fie asimetric și ușor. Fiți atente bretonul des și scurt va adăuga câțiva ani în plus.

2. Evitați coafurile netede. Părul drept și neted vă lipsesc de vivacitate. Se recomandă să dați volum părului și cei din jur nu vor putea spune care e vârsta reală a dvs.

3. Nu renunțați la părul lung. Dacă ați purtat mereu păr lung, iar acum doriți să-l tundeți doar din cauza vârstei, nu faceți acest lucru. Cel mai bine este să-l ondulați și să faceți diferite tipuri de bucle. Deținătoarele de păr creț să-l mențină natural, să nu-l îndrepte și nici să-l tundă.

Leave a Reply