Gingășia pură în câteva idei excelente de manichiură în nuanțe roz pal.

Nuanțele gingașe de roz reprezintă o bază foarte potrivită pentru manichiură.

Majoritatea femeilor preferă această culoare pentru că transmite finețe, modestie, eleganță și romantism.

În cazul manichiurii marele avantaj al rozului e că poate fi asortat cu multe alte nuanțe și cu tot felul de accesorii. Iată câteva exemple foarte reușite de manichiură roz.

Unghiile roz sunt o opțiune ideală pentru o manichiură French cu un twist. În loc să folosești clasicul lac de unghii neutru, încearcă un roz pal, pentru un efect deosebit.

De asemenea, poți încerca o manichiură cu unghii roz bombon sau cu rozuri neon pentru unghii statement, care se vor face remarcate.

Poți alege o manichiură pentru unghii roz indiferent care este personalitatea sau stilul tău: există o nuanță pentru fiecare așa că alege să trăiești viața în roz începând cu unghiile tale!

Găseşte modelul perfect pentru a-ţi completa starea de spirit şi ocazia.

Foloseşte simboluri care transmit un mesaj clar pentru a-ţi încuraja romantismul, tinereţea şi latura sălbatică. Permite laturii tale aventuroase şi moderne să evite monotonia.

Noi îţi oferim 25 de idei pentru a-ţi îmbrăca ungiile cu modele şi simboluri în vogă.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a plăcut acest material vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un Like pe pagina Unghiuțe!

Zelia

Leave a Reply