Idei originale pentru unghiile scurte. 30 de modele de care te vei îndrăgosti.

Unghiile scurte arată foarte elegant atunci când sunt bine îngrijite și se folosește o ojă potrivită. Nu este complicat să aveți o manichiură perfectă chiar dacă aveți unghiile scurte, deoarece acestea vor arăta la fel de elegant precum unghiile lungi fiind însă mai practice și mai ușor de întreținut.

Manichiura pentru unghiile scurte poate fi adesea problematică. Dimensiunea unghiilor tale nu îți permite să îți realizezi chiar orice model. Te poți bucura însă de unghii spectaculoase: inspiră-te din modelele de manichiură pentru unghii scurte pe care le-am selectat pentru tine și vei redescoperi plăcerea manichiurii!

Secretul stă în alegerea unui model potrivit. O culoare uni este întotdeauna binevenită, dar în cazul unghiilor scurte mizează mai degrabă pe un model mai elaborat, care va distrage atenția de la dimensiunea unghiilor. Modelele grafice, cu linii verticale mai ales, vor da impresia de unghii mai lungi, la fel și modelele mix&match.

Trucuri pentru a obține ușor o manichiură pentru unghii scurte.

Principalul impediment în cazul unghiilor scurte este că suprafața pe care o ai la dispoziție pentru realizarea modelelor este foarte mică. Nu este cazul să te rezumi doar la o manichiură uni din acest motiv.

Modelele pentru unghiile scurte nu vor fi acele desene elaborate pe care le vezi pe Instagram (și care nu sunt de fiecare dată tocmai estetice), ci modele mai simple, diferite forme grafice, puncte, aplicații, culori spectaculoase sau glitter.

Ține cont de aceste sfaturi pentru a obține foarte simplu o manichiură pentru unghii scurte:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply