Manichiură în nuanțe fine. 30 de idei pentru o ținută elegantă.

Tendințele actuale din lumea modei lărgesc considerabil termenul “clasic”.

Dacă în trecut clasicul presupunea un stil reținut și chiar strict în vestimentație și manichiură, astăzi aceste limite sunt ușor șterse, clasicul devenind mult mai divers.

Manichiură elegantă în stil clasic.

Noi am făcut pentru dvs. o selecție cu idei de manichiură în nuanțe fine cu un design minimalist, care ar completa minunat o ținută vestimentară în stil clasic.

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Manichiura în nuanțe fine poate fi asortată cu practic orice ținută vestimentară. Culorile deschise lipsite de stridență sunt considerate universale.

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

Pentru a obține o manichiură elegantă e suficient să alegeți o nuanță gingașă și să o completați cu un minim de elemente de decor.

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

Consider că o manichiură în nuanțe pastelate se asortează cu orice întrucât nuanțele nu sunt deloc ostentative și denotă eleganță în orice context.

16. 

17. 

18. 

19. 

20. 

Paleta de culori pentru o manichiură elegantă este vastă, însă ideal ar fi să mizezi pe nuanţele deschise de roz pal, nude sau chiar alb.

21. 

22. 

23. 

24. 

25. 

Mizează pe clasic, căci astfel vei ieşi în evidenţă cu o manichiură elegantă şi rafinată. A revenit în trend manichiura tip french, însă de data aceasta poţi să alegi şi alte culori, nu doar alb. Un alt design inedit pentru unghiile de vară, reprezintă modelul în degrade, iar combinaţiile de culori care arată bine sunt alb-roz.

26. 

27. 

28. 

29. 

30.

Dacă v-a plăcut acest material vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un Like pe pagina Unghiuțe!

Zelia

Leave a Reply