Modele de manichiură pentru anul 2018: de la un nude gingaș la un ombre strident.

Designul manichiurii pentru acest sezon se caracterizează prin abundența culorilor și diversitatea ornamentelor. Printre variantele actuale de manichiură pentru 2018 se numără și ombre expresiv, și nude gingaș, și motivele geometrice minimaliste.

Dacă sunteți în dispoziția de a încerca niște nuanțe noi și expresive, nu vă puneți limite!

Totuși ce tipuri de manichiură vor fi în top în 2018?

Făcând o analiză a lucrărilor celor mai importanți designeri la nivel mondial, se pot alege cele mai reușite variante de manichiură pentru acest sezon.

În topul popularității este, bineînțeles, manichiura făcută cu ojă de nuanțe nude. Totodată își vor păstra locul în top și variantele minimaliste și cele cu ornamente geometrice.

Manichiură în trend.

Gometrie.

Designul geometric nu pierde din popularitate nici în acest sezon. Minimalismul este de ceva timp printre cele mai populare soluții. Sigur că o astfel de manichiură “perfecționistă” nu va fi pe placul tuturor, de aceea o puteți diversifica elegant apelând la nuanțe stridente și neobișnuite.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Manichiură franțuzească.

Clasica e nemuritoare! Sigur în 2018 french-ul clasic a fost diversificat cu unele soluții de design neobișnuite. Poate fi vorba de un french de culoare neagră sau unul cu ornament pe unul din degete.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Manichiură mat.

Manichiura mat rămâne la modă. Acest design arată ideal pe unghiile gingașe ale femeilor. Manichiura mat transmite o eleganță și o acuratețe care mângâie privirea. Totodată puteți combina nuanțele mat cu culori lucioase sau cu glitter.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Glitter.

În sfârșit în 2018 manichiura cu glitter obține locul bine meritat în topul popularității. E remarcabil că glitterul poate fi aplicat atât pe toate degetele, cât și pe unele unghii separat. Cu ajutorul acestui artificiu poate fi creată senzația de “voal” atunci când glitterul se aplică pe vârful unghiei sau la baza sa.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Design nude.

Nuanțele nude cuceresc tot mai mult inimile femeilor din întreaga lume. Această culoare are o gamă foarte bogată de nuanțe, fapt ce vă permite să găsiți varianta optimă pentru orice situație.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Ombre.

Cu siguranță stilul ombre va lupta pentru titlul de cel mai popular design în 2018. Unicul lucru la care trebuie să atrageți atenție este alegerea atentă a culorilor pe care le combinați.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Dacă v-a plăcut acest material vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un Like pe pagina Unghiuțe!

Zelia

Leave a Reply