Nouă tunsori pentru femeile cărora nu le place să piardă prea mult timp pe aranjarea părului.

Tunsorile fără aranjare sunt o realitate sau un mit? Există oare asemenea tunsori? Da, există și orice femeie poate să se bucure de ele prin simplitatea lor. Haideți să vedem împreună o colecție de tunsori care vor fi placul femeilor practice și cu un stil de viață activ.

Bob.

Tunsoarea bob este una dintre cele mai populare tunsori scurte care nu necesită aranjare. Se potrivește tuturor femeilor indiferent de forma feței și vârstă. Structura părului trebuie să fie dreaptă, iar părul ondulat sau creț va necesita aranjare.

Dacă aveți părul firav, alegeți bob stratificat pentru a-i reda volum. Dacă aveți părul dens, stratificarea este un colac de salvare.

Femeilor cu formă mai puțin perfectă a feței li se recomandă bob asimetric, deoarece în acest mod vor ascunde defectele. Puteți opta pentru bob cu sau fără breton.

Carre.

Această tunsoare cu linii drepte necesită minim de aranjare. Este suficient să-l uscați și să pieptănați bretonul în interior.

Dacă aveți unele defecte pe care trebuie să le ascundeți, se recomandă să alegeți o altă tunsoare.

De asemenea, există și care asimetric. Este suficient să spălați părul și să-l uscați cu uscătorul.

Unele femei preferă care cu șuvițele din față mai lungi. Este frumos și elegant.

Tunsoare franceză.

Este o tunsoare perfectă pentru femeile care își doresc volum, dar nu au timp pentru aranjare. Aici este importantă tehnica de tundere.

Avantajul cel mai prețios este că tunsoarea arată perfectă chiar dacă a mai crescut părul. Puteți merge la frizer o dată la jumătate de an!

Rapsodie.

Tunsoarea este minunată pentru părul des și lung. Specificul acesteia constă în diferența dintre șuvițe și scărița din față. Rapsodia se potrivește și pentru părul creț.

Cascade dezordonat.

Tunsoarea cascade conferă mai mult volum și vă face să uitați pentru totdeauna de foen și styling. Cu cât este mai natural procesul de uscare, cu atât mai neobișnuită și mai atrăgătoare devine tunsoarea. Cascade se potrivește pentru orice tip de păr.

Sasson.

Acest model vintage în interpretare modernă este preferat de multe femei. Trăsăturile moderne ale acesteia înseamnă șuvițe gradate și breton asimetric.

Această tunsoare redă individualitate tinerelor și aspect mai tânăr femeilor mai în vârstă. Sasson va da volumul necesar părului și va ascunde defectele feței. Unicul dezavantaj este că necesită corecție frecventă a lungimii.

Gavroche.

Gavroche a devenit popular la sfârșitul anilor 60. Aspectul său îndrăzneț a fost pe placul multor femei. Unica condiție este să aveți gâtul și pomeții perfecți. Gavroche poate fi realizată pe orice lungime de păr. Este ideal pentru femeile cu trăsături mai fine ale feței.

Garcon.

Este o tunsoare îndrăzneață care nu necesită aranjare. Pentru părul rar se potrivește un contur mai zimțat, iar pentru pomeții mari un breton alungit dens.

Garcon asortat cu o ținută și un machiaj corect va crea impresia unei femei încrezătoare și active.

Forma clasică a acestei tunsori nu este recomandată femeilor cu fața rotundă și pătrată.

Pixie.

Cu tunsoarea pixie veți arăta mai gingașe, feminine și mai drăguțe. Se potrivește de minune femeilor suple și cu trăsături fine ale feței. Cu pixie orice tip de păr va deveni mai voluminos. Tunsoarea evidențiază gâtul și bărbia, de aceea acestea trebuie să fie perfecte.

Dacă v-a plăcut acest material vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un Like pe pagina Coafuri!

Zelia

Leave a Reply