Tunsori pentru păr mediu în tendințe anul acesta.

Daca îți dorești o tunsoare nici prea lungă dar nici prea scurtă, ușor de aranjat, dar în același timp suficient de lungă ca sa îți permită o mulțime de coafuri, atunci o tunsoare pentru păr mediu este alegerea potrivită.

Tot ce trebuie sa faci, este să arunci o privire peste modelele de tunsori pentru păr mediu de mai jos, și să alegi otunsoare potrivită personalității tale.

În acest articol venim cu sfaturi și îți spunem care sunt cele mai moderne tunsori și ce tunsoare ți se potrivește în funcție de forma feței. Spor la vizionat !

1. Tunsori păr mediu cu breton.

Tunsori cu breton drept sau cu cărare pe mijloc, potrivite pentru : fața rotundă, fața ovală și fața lungă.

2.Tunsori păr mediu în cascadă.

Tunsorile pentru păr mediu 2018 sunt coafuri cu textură graduată, tunsori în cascada cu carare laterală și asimetrie evocatoare.

3.Tunsori păr mediu pentru păr subțire.

Tunsori potrivite pentru : fața rotundă, fața ovală sau fața lungă.

4. Tunsori păr mediu în scări.

Tunsori în scări cu breton potrivite pentru : fața rotundă, fața ovală, fața lungă sau fața pătrată.

Pentru cele care își doresc volum, această tunsoare este ideală.

Sper că te-ai convins că părul mediu ne oferă o tunsoare versatilă care vine cu avantajul de a păstra feminitatea părului lung și totodată ne scutește de pierderea unui timp îndelungat pentru coafare. Este foarte ușor de aranjat, indiferent dacă ai firul gros sau subțire, indiferent de culoare sau textură. Important este să îți alegi modelul de tunsoare potrivit fizionomiei și texturii părului.

Dacă v-a plăcut acest articol vă invităm

Leave a Reply