Ce le-a spus Prințesa Charlotte fotografilor la botezul Prințului Louis. Îndrăzneala ei a uimit pe toată lumea! Prinţul Harry a dat 9.000 de euro pe cadoul de botez al nepotului său.

Prinţul Louis a fost botezat, luni, în cadrul unei ceremonii private la Capela Regală de la palatul Saint James din Londra. La eveniment au participat și cei doi frați ai săi, prinţesa Charlotte și prințul George.

Micuța Charlotte a făcut o remarcă surprinzătoare la adresa fotografilor care așteptau afară pentru a prinde câteva cadre cu membrii familiei regale.

La evenimentul de luni de la palatul Saint James din Marea Britanie au asistat doar membrii familiei regale şi prieteni apropiaţi ai părinţilor. După ceremonia ținută la Capela Regală, Prințul William, Kate și cei trei copii ai lor au apărut pentru scurt timp în fața fotografiilor.

Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh, Prințul Philip, nu au participat la botezul stră-nepotului lor, a arătat Palatul Buckingham într-un comunicat de presă.

În timp ce se ținea cu tatăl ei de mână, îndrăzneața prințesă Charlotte le-a spus fotografilor cu nonșalanță: „Voi nu veniți”.

Micuța în vârstă de 3 ani nu i-a slăbit din priviri pe jurnaliști în timp ce se îndepărta de presă alături de familia ei pentru a merge la petrecerea de după botez, la Clarence House.

Cu puțin timp înainte de replica pentru fotografi, Charlotte furase inima celor din jurul ei prin manierele impecabile pe care le-a arătat la botezul fratelui ei, Prințul Louis.

Ea i-a strâns mâna cu încredere arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, cel care a oficiat slujba religioasă.

La numai trei ani, Charlotte este ca un magnet pentru public, ajungând fără eforturi în centrul atenției indiferent de evenimentul la care își face apariția alături de părinții ei.

Printul Harry nu s-a uitat la bani in privinta cadoului pentru nepotul sau.

Prinţul Harry a dat 9.000 de euro pe cadoul de botez al celui de-al treilea nepot al său, prinţul Louis, fiul ducilor de Cambridge.

Prinţul Louis Arthur Charles, născut pe 23 aprilie 2018, a fost botezat pe 9 iulie în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la Capela Regală a Palatului St. James.

Cu această ocazie, Prinţul Harry i-a cumpărat micuţului său nepot prima ediţie a cărţii „Winnie The Pooh“, din anul 1926. Volumul lui A.A. Milne a costat 8.000 de lire sterline, echivalentul a 9.000 de euro, potrivit presei britanice, şi a fost achiziţionat de la un comerciant de cărţi rare din Londra.

În plus, se pare că Prinţul Harry şi soţia sa, Ducesa de Sussex Meghan Markle, şi-au propus să pună la punct o bibliotecă pentru cei mici, formată din volume originale, amândoi fiind mari iubitori de poveşti.

Prinţul Louis, al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, a fost botezat în aceeaşi rochiţă din satin folosită şi pentru ceremoniile fraţilor săi – prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (3 ani). Hăinuţa este o replică a celei create în 1841 pentru fata cea mare a Reginei Victoria.

La botezul Prinţului Louis, pe lângă Ducii de Sussex, au fost prezenţi şi bunicii bebeluşului regal, Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall şi Carole şi Michael Middleton.

De asemenea, a fost prezentă şi sora şi cumnatul Ducesei Kate Middleton, Pippa şi James Matthews, care în curând vor deveni la rândul lor părinţi.

Prințul William și Kate i-au adus un omagiu regretatei prințese Diana

Palatul Kensington a anunțat că muzica aleasă de William şi Kate pentru eveniment a fost „Rhosymedre”, imnul preferat al lui Lady Di, ce a fost cântat și la funeraliile acesteia în 1997.

După ceremonia emoționantă, ducii de Cambdrige și invitații de la botez au mers la Clarence House, unde au organizat un ceai privat.

Prințul William și Kate Middleton s-au afișat la botezul prințului Louis pentru prima dată împreună cu toți cei trei copii ai lor.

Palatul Kensington a anunțat că muzica aleasă de William şi Kate pentru eveniment a fost  „Rhosymedre”, imnul preferat al lui Lady Di, ce a fost cântat și la funeraliile acesteia în 1997.

După ceremonia emoționantă, ducii de Cambdrige și invitații de la botez au mers la Clarence House, unde au organizat un ceai privat.

Leave a Reply