Ce TATUAJ ți se potrivește în funcție de ZODIE. Cel de la Rac este emoționant.

Cu siguranță te-ai întrebat și tu la un moment dat ce tatuaj te-ar prinde. Ei bine, astăzi este foarte posibil să găsești răspunsul la această întrebare.

Pentru cele cărora le place să fie ghidaţe de astrologie, iată câteva tatuaje care se potrivesc cu adevărat personalității tale:

Berbec.

Gândește-te la săgeți – acestea se potrivesc cu energia ta. Au direcție, la fel ca tine, care ești o forță competitivă.

Taur.

Adori viața bună și nu te simți vinovată când te bucuri de cele mai fine lucruri. Gândește-te la palmieri sau la un tatuaj cu o inimioară pe gât, care e o parte importantă a corpului tău, având în vedere că ești foarte romantică.

Gemeni.

Ești gata să-ți iei zborul în orice clipă, așa că ți se potrivesc tatuajele cu păsări, aripi, pene. Ești o persoane duală, deci poți încerca ceva care are două stiluri diferite.

Rac.

Ești o familistă incurabilă, care nu va uita niciodată de tradiție. Îți place pacea oferită de o lume stabilă. Încearcă o ancoră, o bătaie de inimă sau un nume care îți este foarte drag.

Leu.

Ești un lider înnăscut căreia îi place să se afle în lumina reflectoarelor. Ți s-ar potrivi perfect un tatuaj coroană sau un leu.

Fecioară.

Ești mereu gânditoare, așa că ți-ar plăcea un tatuaj lucrat atent la detalii – unul geometric cu multe linii sau un citat bine ales.

Balanță.

Nu ai suporta să faci ceva pe cont propriu, așa că alege un tatuaj care să facă referire la prietenul cel mai bun, la sufletul tău pereche sau la altcineva de care vei fi mereu apropiată.

Scorpion.

Ești foarte pasională – un tatuaj cu un trandafir ar fi emblematic pentru numeroasele tale dorințe.

Săgetător.

Ai o dorință imensă de a călători, așa că un tatuaj cu o hartă sau niște coordonate geografice ar fi perfecte pentru tine.

Capricorn.

Ești o persoană cu picioarele pe pământ, hotărâtă și muncitoare. Ți-ar plăcea niște tatuaje declarative, precum un copac înalt cu rădăcini.

Vărsător.

Ești o persoană care vrea să facă lumea un loc mai bun și știi că totul pe acest pământ este interconectat. Ți s-ar potrivi mandala, un simbol al universului.

Pești.

Fiind un semn de apă, e ceva mai greu să fii definită. Ești blândă și îți place să visezi, așa că probabil ți-ar plăcea un unicorn sau niște fluturi.

Leave a Reply