E posibil să arăți ideal fără a folosi cosmetice? Lejer! 12 trucuri pentru frumusețe!

Vara este o perioadă perfectă pentru a renunța la machiaj măcar parțial. Dar cum să arăți în continuare la fel de bine? De fapt multe femei n-ar fi gata de un asemenea experiment.

Luând în considerație posibilitatea unui mod de viață fără machiaj, femeile sunt atrase de ideea de a lăsa frumusețea naturală să-și spună cuvântul autentic, dar totodată au anumite rezerve și chiar ar putea considera acest pas ca pe o adevărată aventură.

Iata 12 moduri în care vă puteți îngriji și păstra frumusețea naturală.

Cum să faci pielea feței să arate ideal

1. O față strălucitoare

Ceaiul de mușețel vă poate ajuta să păstrați culoarea sănătoasă a pielii. Infuzați o linguriță de mușețel într-o 200 ml de apă clocotită într-un termos timp de 30 de minute. Apoi strecurați ceaiul, lăsați-l puțin să se răcească și adăugați 1 linguriță de miere de albine. Consumați lent această băutură în fiecare dimineață pe stomac gol. După doar 2 săptămâni pielea feței dvs. va arăta pur și simplu ideal!

2. Gene lungi și dense

Îngrijiți genele cu o soluție nutritivă de casă: amestecați într-un borcan ulei de ricin, de migdale, de susan și de brusture în proporții egale și adăugați vitamina E pentru conservare. Aplicați remediul în fiecare seară pe gene uscate, iar dimineața spălați-le cu apă caldă. Primele rezultate nu se vor lăsa așteptate mai mult de 2 săptămâni!

3. Pentru păr fragil și fire de păr despicate

Vopseaua pentru păr, uscătorul, imunitatea slabă sau moștenirea genetică – iată doar câțiva din factorii care pot determina astfel de urmări asupra părului. Aceste probleme se pot rezolva cu ajutorul unei măști de casă. Bateți un gălbenuș de ou și 1/2 de pahar de iaurt obișnuit. Adăugați câte o lingură de ulei de ricin, de cocos, de avocado și de jojoba și amestecați bine. Aplicați masca pe păr umed și acoperiți capul cu o pungă de plastic. Spălați bine părul după o oră.

4. Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei

Pentru a face pielea mâinilor mai moale, amestecați oțet și cremă de mâini în proporții egale. Ungeți mâinile cu această loțiune în fiecare seară și după 2-3 săptămâni veți remarca schimbările și finețea pielii mâinilor dvs.

5. Lupta cu pistruii și petele pigmentare

Există mai multe soluții. Un efect puternic, dar ceva mai lent, îl va avea pătrunjelul. Tăiați-l mărunt și infuzați-l timp de jumătate de oră, apoi strecurați lichidul. Frecați zonele problematice cu această infuzie de 3 ori pe zi. Un efect mai rapid îl va avea amestecul de suc de lămâie și ceai tare. Aplicați acest amestec pe piele de 2 ori pe zi și după doar o săptămână pistruii vor deveni mult mai puțin vizibili.

6. Păr neted și lucios

Dați la blender miezul a o banană și o lingură de ulei de măsline, apoi adăugați 2 lingurițe de miere de albine și o lingură de iaurt clasic, amestecând bine totul. Aplicați această mască pe păr umed pentru jumătate de oră, după care spălați-o bine cu apă. Rezultatul e uimitor!

7. Înlăturăm iritațiile pielii și erupțiile cutanate

Pentru asta vă vine în ajutorul loțiune cu suc de lămâie. Amestecați 100 ml de suc de aloe, 3 linguri de spirt și 3 linguri de apă fiartă. Masați zilnic pielea feței și gâtului cu ajutorul acestei loțiuni, iar după 10 minute spălați pielea cu apă caldă și aplicați cremă hidratantă.

8. Întărim și înălbim unghiile

Pentru a avea unghii rezistente și frumoase e suficient să faceți băi pentru unghii pe bază de lămâie. Tăiați o lămâie în jumătate și afundați vârfurile degetelor în miezul de lămâie pentru 15 minute.

9. Rezolvăm problema buzelor crăpate

Aplicați pe buzele crăpate o masca din smântână și suc de morcovi amestecate în proporții egale. După circa 7 minute spălați buzele cu apă caldă.

10. Înălbim dinții

O soluție cu efect de înălbire a dinților sunt pastilele de cărbune activat. Zdrobiți pastilele și aplicați praful obținut pe dinți cu ajutorul periuței. Bineînțeles procedura se face cu o altă periuță de dinți decât cea pe care o folosiți în mod obișnuit.

11. Scăpăm de cearcăne

Veți avea nevoie de un pahar de lapte rece și 2 discuri de bumbac. Înmuiați discurile în lapte și așezați-le pe porțiunea de piele de sub ochi. Rezultatul apare practic imediat!

12. O coafură ideală

Electrizarea părului e o problemă foarte neplăcută. Pentru a scăpa de ea înmuiați palmele în apă minerală carbogazoasă și mângâiați ușor părul electrizat!

Pentru a arăta ireproșabil nu e neapărat să folosești zeci de produse cosmetice și să cheltui sume usturătoare de bani. Îngrijirea pielii, părului sau a unghiilor e mult mai simplă decât s-ar putea crede, iar frumusețea naturală este întotdeauna pe o treaptă net superioară față de cea prelucrată cu produse cosmetice și alte chimicale!

Bianca

Leave a Reply