Găsește alinare în aceste 8 fraze minunate! Revino la ele de fiecare dată când treci prin clipe dificile!

Iată câteva rânduri de alinare, pe care să le citești în cele mai dificile clipe:

1.Durerea este o parte a creșterii tale.

Uneori o ușă se închide, pentru că e timpul să plecăm mai departe. Și asta e bine, pentru că deseori se întâmplă că noi nu începem mișcarea, dacă circumstanțele nu ne forțează. Atunci când vin timpuri dificile, amintește-ți că nici o durere nu vine fără un scop oarecare.

Învață lecția ce ți-o oferă și mergi mai departe! Există două tipuri de durere: cea, care te rănește și cea, care te schimbă. În loc să te opui, permite-i să te dezvolte.

2.Totul în viață este trecător!

De fiecare dată când plouă tu știi, că se va opri. De fiecare dată când cineva te jignește, rana se vindecă. După întuneric întotdeauna apare lumina – fiecare dimineață îți amintește de asta. Nimic nu e veșnic!

Așadar, dacă acum totul e bine, bucură-te de aceste momente, pentru că nu vor dura veșnic. Dacă totul e rău, nu îți face griji, pentru că și asta va trece.

3.Îngrijorarea și plângerile nu vor schimba nimic.

Cei ce se plâng cel mai mult, obțin cel mai puțin. Dacă ai pierdut, nu înseamnă că ai ajuns la sfârșit; totul se sfârșește doar dacă te plângi.

Dacă crezi în ceva, continuă încercările. Fericirea vine atunci când încetezi să te plângi și începi să fii recunoscător pentru toate problemele, pe care nu le ai în viață.

4.Cicatricile sunt simbolurile puterii tale.

Să nu îți fie niciodată rușine de cicatricile tale lăsate de viață. Cicatricea înseamnă că durerea a trecut și rana s-a vindecat. Asta înseamnă că ai învins durerea, că ți-ai învățat lecția, că ai devenit mai puternic.

5.Fiecare luptă mică este un pas înainte.

În viață, răbdarea nu înseamnă așteptare, răbdarea este capacitatea de a păstra buna dispoziție, muncind cu încăpățânare pentru a-ți realiza visurile. Deaceea, dacă intenționezi să încerci, mergi până la capăt. Altfel startul nu are nici un sens.

6.Reacția negativă a altor oameni nu ar trebui să te afecteze.

Fii sigur pe tine, când răul te înconjoară. Zâmbește, atunci când alții vor încerca să te învingă. Este o metodă ușoară de a-ți păstra entuziasmul.

Atunci când oamenii te vorbesc de rău, continuă să fii tu însuți. Nu permite bârfelor să te schimbe.

7.Ceea ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla!

Există binecuvântări ascunse în fiecare luptă, pe care o întâlnești, dar tu trebuie să fii gata de a-ți deschide inima și mintea, pentru a le vedea.

Nu poți impune lucrurile să se întâmple. Poți doar să încerci. Într-un moment oarecare trebuie să recunoști, că ceea ce este predestinat să se întâmple, se va întâmpla.

8.Pur și simplu continuă mișcarea.

Nu te teme să te înfurii. Nu te teme să iubești din nou. Nu permite rănilor din inima ta să rămână acolo pe viață. Trebuie să înțelegi că puterea crește zi de zi, că curajul este un lucru minunat. Găsește în inima ta ceea, ce îi face pe alții să zâmbească.

Leave a Reply