”Ai o sotie prea bătrână”, i-a spus cineva. Răspunsul de milioane al lui Horia Brenciu.

Horia Brenciu a postat pe conturile de socializare o fotografie cu Alice Dumitrescu și, printre comentarii de apreciere și felicitări, s-a strecurat și unul răutăcios venit din partea unei tinere domnișoare, însă răspunsul lui Horia a fost genial, subtil și extrem de apreciat de prietenii săi virtuali.

Horia Brenciu a scris două mesaje scurte la imaginea cu Alice Dumitrescu: “Mama copiilor mei” – a fost textul care a însoțit imaginea publicată pe Facebook, și “Diva mea” – textul care a însoțit poza pe Instagram.

Ei bine, iată că o tânără s-a simțit îndreptățită să-și expună punctul de vedere și a făcut o remarcă absolut deplasată: „Bătrână pentru tine Horia… Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă” – a scris aceasta într-un comentariu.

Răspunsul lui Horia Brenciu nu s-a lăsat așteptat și a făcut deliciul fanilor care l-au aplaudat pentru replică și i-au sărit imediat în ajutor, criticând-o la rândul lor pe tânăra răutăcioasă:

„Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă” – a scris inițial Horia Brenciu, după care a continuat, deranjat de mesajele acesteia: „Despre ce consecințe vorbești?!

Ce e chestia asta ieftină cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am răspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea.

Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine.

Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecințele judecăților tale. Și nici nu ești persoană publică! Ce chestie!”.

Între Horia Brenciu și Alice Dumitrescu este o diferență de doar 5 ani, artisul având 45 de ani, iar soția sa 50 de ani. Cei doi se cunosc din 1995, însă abia în 2014 s-au căsătorit și au împreună o fetiță pe nume Mina, în vârstă de 6 ani, și un băiețel adoptat, pe nume Toma, de 4 ani.

Cei doi se bucură de o familie frumoasă și mare, Alice mai având două fete din două relații anterioare: pe Andreea, 25 de ani, și pe Maria, 16 ani.

Leave a Reply