Acum veți machia ochii doar așa! Aceste tehnici pentru machiajul ochilor vă vor schimba radical atitudinea față de machiaj.

În ultimii ani au apărut o multitudine de tehnici pentru machiajul ochilor, de aceea este foarte greu să alegi între ele. Machiajul corect este acela care face privirea expresivă. Pentru a aplica un machiaj reușit este suficient să respectați câteva tehnici de bază, care sunt universale pentru toate femeile.

Dacă doriți să arătați impecabil, este musai să acordați atenție suficientă și sprâncenelor! Sprâncenele îngrijite și bine conturate joacă un rol decisiv în machiajul ochilor.

Aplicați highlighter în colțurile interioare ale ochilor pentru a accentua privirea. Conturul ochilor poate fi efectuat mult mai simplu decât vi se pare! Aceste linii arată întotdeauna bine.

Machiajul smokey eyes este universal. Tehnica se potrivește atât pentru ieșirile de seară cât și pentru ținutele de zi.

Creionul dermatograf alb arată ochii mai mari. Pentru a accentua privirea aplicați un punct în colțul intern al ochilor apoi întindeți-l ușor cu degetul. Efectul este uimitor!

Pentru un machiaj corect și frumos este obligatoriu să curbați genele. Acest truc vă va întineri vizual. Cleștele pentru curbarea genelor trebuie să fie un dispozitiv obligatoriu în portfard-ul fiecărei femei.

Atunci când aplicați rimelul pe gene fixați privirea în sus. Acest truc va ajuta să alungiți genele astfel încât ochii să arate foarte seducător.

Dacă doriți să accentuați ochii, folosiți rujuri cu o nuanțe bej. Astfel veți crea un look aristocratic, fără urme vulgaritate!

Ochii sunt oglinda sufletului în care se văd toate gândurile și emoțiile noastre.

Este important să știți cum să accentuați frumos acest mic Univers pentru a arăta mereu impecabil și a atrage privirile tuturor!

Leave a Reply