Un nou sezon cu trenduri noi! Așadar, cum arată manichiura modernă în vara anului 2018?

Indiferent de vârstă sau statut social, femeile sunt preocupate de starea și aspectul unghiilor, care sunt “cartea de vizită” a oricărei femei.

A venit momentul să ne adaptăm manichiurile la moda actuală și să adoptăm modele de unghii cu gel în trend 2018. Tocmai de aceea, am selectat 40 de imagini cu modele pe care le poți folosi ca surse de inspirație.

Mai întâi, însă, să vorbim puțin despre tendințele noului an. Ca de obicei, ele sunt extrem de ofertante și abia așteptăm să le încercăm pe unghii.

Suntem sigur că veți găsi aici modele care să vă inspire!

1.

Se vor purta modelele florale, acesta fiind un trend care pare că nu se va stinge niciodată.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Dacă vorbim despre culorile care vor domina tendințele, să vorbim puțin și despre modele de unghii cu gel în trend în 2018. Vor fi la mare căutare formele geometrice, fie ele sub formă de dungi trasate cu precizie pe suprafața unghiei, sau chiar forme pline poziționate în mijlocul unghiei. Un alt trend major este cel al unghiilor ghetto menționat mai sus, iar sub această pălărie vor intra modelele cu animal print și aplicațiile aproape ostentative cu pietre strălucitoare și ștrasuri. Nu există limite atunci când vorbim de ghetto, așa că lasă-ți imaginația să zburde și nu te teme de modelele încărcate.

12.

13.

14.

15.

Descoperă-le pe toate și salvează acest articol pentru a-l avea la îndemână la următoarea vizită la salon.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

Prezentările marilor case de modă pentru sezonul primăvară-vară au pus accentul pe unghiile în nuanțe nude, extrem de îngrijite și cu aspect ultra glam. Ele sunt potrivite mai ales pentru adeptele unghiilor scurte, din fericire, dar și pentru persoanele care lucrează în medii ce nu permit culor țipătoare. Însă nu vreau să crezi că doar pentru că se poartă nuanțele neutre, manichiura ta trebuie să fie plictisitoare.

36.

37.

38.

Unghiile french style rămân populare și în 2018.

39.

40.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply