Aceasta este tunsoarea, pe care stiliștii o recomandă oricărei femei. Încearc-o și tu: e stilată și ușor de aranjat.

Această tunsoare nu este una nouă, dar este foarte populară în acest sezon. Ea este preferată atât de femeile obișnuite, cât și de starurile de la Hollywood. De ce? Pentru că este foarte practică și ușor de aranjat. Iar pe lângă asta ea, accentuează subtil forma feței și se adaptează la orice stil.

După cum ți-ai dat seama, este vorba de tunsoarea carre, cu toate varietățile sale. În prezent stiliștii știu să potrivească această tunsoare oricărui tip de păr, formă a feței sau preferințelor clientei.

1. Carre se potrivește la orice formă a feței.

Nu cred că există o tunsoare mai universală ca asta. Ea poate fi potrivită oricărei forme a feței, fiind puse în valoare trăsăturile acesteia. Dacă ai păr lung și vrei o schiimbare de look, carre este cea mai bună alegere.

2. Cum alegi carre-ul, dacă ai fața rotundă.

Femeile cu fața rotundă vor opta pentru forma alungită a acestei tunsori, pentru că va alungi vizual și fața. Se recomandă să porți părul îndreptat, iar cărarea să fie una pe diagonală, în niciun caz una dreaptă. Firele de lângă față le vei orienta în afară sau le vei lăsa drepte. Evită aranjările orientate spre bărbie.

3. Carre pentru fața ovală.

Sunt cele mai invidiate femei, pentru că își pot permite practic orice tunsoare și variație a sa. Dacă ai fața ovală, alege ceea ce-ți place, pentru că vei arăta bine cu orice tip de carre.

4. Carre pentru forma pătrată a feței.

Misiunea stiliștilor în acest caz este să nu scoată în evidență unghiurile feței. Pentru aceasta, cea mai bună alegere este carre-ul asimetric. Dacă îți dorești breton, în niciun caz nu alege unul drept, dar pe o parte.

5. Cum alegi carre pentru păr mai lung.

Dacă ai părul lung, îți dorești o schimbare, dar nu vrei să-ți tai părul prea scurt, atunci carre la fel este o tunsoare potrivită. Iată câteva variații ale carre-ului lung.

Atunci când carre-ul este până la umeri, ar fi bine să se pună accentul pe firele de lângă față. Îi poți da formă tunsorii cu ajutorul scărilor, asimetriei sau firelor rebele.

6. Carre pe păr scurt.

Această alegere îți alungește vizual gâtul și te face mult mai stilată.

Cea mai răspândită formă este cea în care părul este mai scurt la ceafă și mai lung în față. Astfel tunsoarea se aranjează mult mai bine, iar părul capătă volum.

7. Carre cu asimetrie.

Această tunsoare este recomandată femeilor cu păr drept. Este o alegere care te va scoate în evidență și cu care vei fi mereu la modă.

Bianca

Leave a Reply