Bob Lung – cea mai în vogă tunsoare de lungime medie.

Succesul unei apariții de invidiat constă într-un hairstyle de mare efect. Bobul lung este cel mai nou trend în materie de frumusețe, adoptat deja de multe celebrități și fashion icons.

Această tunsoare care se bucură deja de o mare popularitate în rândul pasionatelor de beauty este tunsoarea de tip bob mai lungă.

Varianta clasică presupune o tunsoare până la baza gâtului, sau chiar mai scurtă, care încadrează ovalul feței, în timp ce noul lob este mult mai versatil și fresh. În funcție de preferințe, părul este tuns până la baza umerilor, apoi este definit ținând cont de forma feței, pentru a obține un look chic și relaxat.

Avantajele tunsorii Lob (bob lung)

Dacă ai parul lung, dar totuși îți dorești o schimbare fără a te tunde foarte scurt, bobul lung este alegerea ideală pentru tine. Iată principalele avantaje ale tunsorii lob:

• Parul se coafează mai ușor –Această tunsoare este foarte practică și ușor de întreținut. Este suficient de permisivă încât să îți poți realiza cu ușurință un coc lejer, dar la fel de bine poți purta părul desprins, ușor ondulat la vârfuri.

• Se potrivește oricărei fizionomii – Lobul este una dintre puținele tunsori care avantajează orice fel de fizionomie. Mai mult, evidențiază foarte bine gâtul și trăsăturile feței, oferind un look chic fără prea mare efort.

Vedete cu tunsori lob:

1. Keira Knightley

Keira Knightley este adepta coafurilor naturale care îi completează de minune înfățișarea boemă.  Bobul lung cu șuvite este foarte usor de adaptat atât în ținutele de zi, cât și în cazul ținutelor de seară. Părul are un aspect natural extrem de plăcut, care avantajează foarte bine trăsăturile feței.

2. Rosie Huntington-Whiteley

Modelul de tunsoare abordat de Rosie Huntington-Whiteley este ideal pentru un outfit de party. Tipul de coafură bob lung cu păr drept până la baza umerilor accentuaza liniile feței si este completat foarte bine de un machiaj glam.

3. Emilia Clarke

O altă variantă ușoară pentru aranjarea părului bob lung este cărarea intr-o parte. Acest truc de styling adaugă un plus de volum și de asemena, evidențiază foarte bine un lob asimetric. Aceasta coafură se potrivește foarte bine cu o rochie elegantă, pentru că adaugă un plus de feminitate ținutei.

Inspirație: 7 modele de tunsori Lob.

Pentru un plus de inspirație în alegerea coafurii potrivite, ți-am pregătit o selecție cu 7 modele de tunsori lob:

1. Wavy bob.

Dacă ești adepta coafurilor romantice, îți recomandăm să încerci acest stil, completat foarte bine de o ținută în același ton. Ondulează părul lejer, astfel încât să obții un aspect texturat si nu uita să alegi cărarea într-o parte, plus o pereche de cercei statement.

2. Coafură bob lung asimetric.

Bobul lung este o tunsoare avantajată foarte bine de asimetrii. Alege un breton alungit, ușor asimetric în același stil și poartă-ți părul drept pentru a-i sublinia forma.

3. Bob lung cu breton.

Coafurile cu părul de aceeași lungime sunt avantajate foarte bine de o tunsoare în stil lob. Tapează părul la rădăcină, îndreptă vârfurile și te vei bucura fără mare efort de una dintre cele mai stylish coafuri de sezon.

4. Bob lung cu vârfurile ondulate.

Cum spuneam mai sus, această tunsoare îti permite să aplici diverse trucuri de styling pentru un efect wow. Dacă ai părul drept ondulează vârfurile în exterior și look-ul tau va căpăta imediat un aspect fresh.

5. Coafură bob ondulat.

Onduleurile lejere adauga un aer sofisticat parului de lungime medie. Folosește un con pentru a crea bucle lejere, apoi definește forma părului cu degetele, fără a folosi peria.

6. Coafură bob filat.

Părul filat adaugă un plus de volum chiar și tunsorilor de tip bob lung. Dacă îți dorești un aspect dezordonat, încearcă filarea pe șuvițe separate, care va adauga mai mult volum părului și un aspect messy, deosebit de apreciat în tendințele momentului.

Bianca

Leave a Reply