Cele mai tari modele de tatuaje mici și simple, care te inspiră să mergi la salon!

Tatuajele sunt unul din cele mai frumoase accesorii pe care nu toți au curajul să-l facă. Cu timpul, picturile pe corp prind tot mai mult la public. Politicieni, jurnaliști, interpreți, fotomodele, medici sau învățători, în toate domeniile se găsesc persoane tatuate.

Tatuajele se fac în diferite stiluri și locuri ale corpului, sunt peroane tatuate din cap până în picioare și cei care le ascund bine sub haine. Totuși nu toți apreciază pozitiv așa un mod de exprimare, din acest motiv dacă îți dorești un tatuaj și ție frică de critică nu e neapărat să-l faci pe jumătate de corp sau pe un loc vizibil. Mai jos poți găsi cele mai diverse idei de tatuaje mici de care vei putea să te bucuri și să le acoperi în caz de necesitate.

1.

2.

3.

4.

5.

Este important să țineți minte că tatuajele implică și anumite riscuri pentru sănătate. Străpungerea pielii cu acul în mod sigur produce o rană ce este multiplicată pe toată suprafața pictată. Vizibile sau microscopice aceste răni sângerează  mai mult sau mai puțin, în dependență de particularitățile individuale, dexteritatea meșterului și desigur calitatea coloranților. Ca urmare pielea râmâne deteriorată în mai multe funcții.

6.

7.

8.

9.

10.

Atrageți atenție sporită la instrumente și sterilizarea lor pentru a reduce riscul de infectare cu anumite boli. Nu ezitați să puneți întrebări în legătură cu calitatea și proveniența  acestora.

11.

12.

13.

14.

15.

Tatuajul va face parte din povestea ta, iar semnificația acestuia este foarte importantă. Mulți cred că un tatuaj chiar poate să-ți schimbe soarta. Pe timpuri tatuajele se făceau cu un anumit scop, fie pentru protecție de anumite superstiții, fie pentru identificarea unor categorii de oameni. Înainte de a pleca la salon trebuie să te documentezi bine în privința semnificației imaginei ce o vei purta. Informația este ușor de găsit pe internet sau în dicționarul de tatuaje.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă deja ai un tatuaj și vrei să-l înlături nu este cea mai bune idee. Cel mai frecvent, înlăturarea desenelor de pe piele se face cu lasere, fiind necesare între cinci și zece ședințe la intervale de aproximativ cinci săptămâni, în funcție de întinderea picturii. Reac­țiile alergice nu sunt excluse, iar curățirea totală nu este posibilă.

21.

22.

23.

24.

25.

Bianca

Leave a Reply