Șapte tendințe de tatuaje care fac furori în 2018!

Tatuajele sunt o formă îndrăzneață de auto-exprimare, dar presiunea de a alege modelul potrivit poate fi puțin copleșitoare. Ai nevoie de inspirație? Avem cele mai tari 7 tendințe de tatuaje care fac furori în acest an, bazate pe preferințele celor mai în vogă celebrități.

Aceste 7 tendințe de tatuaje au fost remarcate de artiști precum Bang Bang, ale cărui clienți sunt Rihanna, Kylie Jenner și Cara Delevigne, dar și JonBoy, ale cărui capodopere le putem admira la celebrități precum Justin Bieber, Hailey Baldwin sau Kendall Jenner.

1#.Tatuaje pe șold.

Dacă îți dorești un tatuaj care să aibă o vizibilitate flexibilă, latura șoldului tău este locul perfect și cel mai sexy pentru a-l depune. În funcție de preferințele tale, poți alege să îți ascunzi sau să îți dezvălui tatuajul, prin vestimentația pe care o afișezi.

1.

2.

3.4.

5.

2#.Tatuaje pe partea interioară a brațului.

Un alt trend pe care îl vei vedea cam peste tot în 2017 este tatuajul pe partea interioară a brațului. Aceste tatuaje se joacă de-a v-ați ascunselea cu privirea ta, căci uneori le vezi, alteori nu. Sunt grozave deoarece se pot observa numai atunci când respectiva persoană își întinde brațul către tine.

1.

2.

3.

4.

5.

3#.Tatuaje fotorealistice.

Acest trend se numește hiper-realismul, sau capacitatea de a face ca ceva să arate real, adevărat, pe pielea cuiva, și devine din ce în ce mai solicitat.

1.

2.

3.

4.

5.

4#.Tatuaje mici.

Tatuajele pline de grație vor rămâne un trend major în 2017, din moment ce oamenii găsesc din ce în ce mai multe locuri în care să le amplaseze: brațe, părțile laterale ale coastelor, spatele gâtului, după ureche.

1.

2.

3.

4.

5.

5#.Tatuaje cosmetice.

Nu toate tatuajele arată ca niște tatuaje. Unele dintre ele imită aspectul natural al sprâncenelor, pistruilor sau chiar sfârcurilor, și se numesc tatuaje cosmetice. Altele sunt construite ca să semene cu un machiaj.

6#.Tatuaje cu scris

Inscripția a fost un trend uriaș în 2016, iar în acest an, atenția se mută pe scrisul cursiv. Nume, date, cuvinte sau fraze, toate sunt foarte populare în 2018.

1.

2.

3.

4.

5.

Leave a Reply