Pentru anul 2018 hairstylistii le propun femeilor de peste 40 de ani să aleagă anume aceste tunsori. Iată care sunt!

Deseori femeile își doresc ceva nou pentru a ieși din rutină și a-și împrospăta imaginea. Ce lucru poate fi mai potrivit decât o nouă tunsoare? Veți obține un nou look original, o stare de spirit de nota 10 și dacă veți alege tunsoare potrivită veți arăta cu câțiva ani mai tânără.

Echipa noastră a selectat câteva idei de tunsori pentru femeile de peste 40 ani cu care veți arăta mereu stilată și modernă.

Tunsori moderne 2018.

Atât femeilor mai în vârstă, cât și celor mai tinere li se potrivesc aceleași tunsori, pur și simplu pentru primele trebuie să fie mai modeste și mai rafinate. Lungimea poate fi diferită, carre este punctul de pornire pentru toți. Unii pot considera că părul lung este doar pentru tinere, dar este o părere greșită. Părul dens, lung, sănătos și lucios niciodată nu a stricat imaginea cuiva.

Naturalețea va rămâne mereu la modă. Buclele elegante și o ușoară dezordine sunt tendințele principale ale următorului sezon. Haideți să aflăm cum stau lucrurile în materie de tunsori.

1. Păr lung ondulat.

Dacă aveți părul lung, bogat și nu doriți să vă despărțiți de el, atunci aveți nevoie de bucle. Însă trebuie să luați în considerație că o astfel de tunsoare va arăta bine doar pe un păr dens și sănătos.

Părul lung vă permite să experimentați diferite tipuri de aranjări. În 2018 sunt foarte populare buclele puțin dezordonate care se potrivesc atât femeilor tinere, cât și celor trecute de 40 de ani.

2. Cascade.

Cea mai universală alegere pentru părul de lungime medie. Această tunsoare vă permite să creați cele mai diverse look-uri: business lady sau o cuceritoare romantică. Experimentați diferite moduri de aranjare: puteți să faceți bucle, să-l ondulați sau să-l faceți perfect drept. Alegerea vă aparține!

3. Carre alungit.

Se poate spune că această tunsoare nu se va demoda niciodată. Este o tunsoare perfectă pentru diferite tipuri de aranjări. Dacă vă place să experimentați, încercați o variantă asimetrică.

4. Bob alungit.

Favoritul incontestabil al următorului sezon. Această tunsoare le ajută pe femeile mai în vârstă să fie în pas cu moda. În acest an se poartă naturalețea. Stiliștii recomandă să nu folosiți produse de styling în exces și să lăsați șuvițe liber. Stiliștii susțin că astfel veți alungi forma feței.

5. Garcon.

Dacă optați pentru păr scurt, atunci gândiți-vă la acest model. Această tunsoare jucăușă este foarte feminină și stilată. Veți arăta mai tânără și mai originală. Însă această tunsoare este interzisă femeilor plinuțe, celor cu forma feței rotundă sau pătrată.

6. Pixie.

O tunsoare scurtă pentru femeile de peste 40 de ani care este o adevărată descoperire și una dintre cele mai bune variante pentru sezonul viitor se numește pixie. Ea este o salvare pentru femeile cu păr subțire. Tunsoarea face parte din categoria tunsorilor stratificate și deși este scurtă arată gingaș și rafinat.

7. Carre scurt.

Acesta reprezintă clasicul. Există foarte multe modele, iar fiecare femeie își va găsi ceva pe plac. Dacă nu sunteți adepta experimentelor, atunci această variantă este pentru dvs.!

8. Bob.

Această tunsoare continuă să rămână modernă, însă bobul clasic nu este atât de actual. Dacă sunteți o fană a acestuia, atunci este o alegere perfectă pentru acest sezon în special dacă adăugați un element neobișnuit. Încercați efectul de stratificare.

Vârsta nu este un motiv pentru a vă opri să experimentați, deoarece fiecare vrea să fie tânără cât mai mult timp. Pur și simplu trebuie să alegeți corect diferite variante și să respectați anumite reguli.

Cea mai importantă regulă este ca tunsoarea după 40 de ani trebuie să întinerească și să ascundă vârsta reală. De asemenea, este important să corespundă stilului de viață, temperamentului și preferințelor dvs.

Mențineți mereu forma tunsorii. Nu uitați despre aranjare, deoarece este foarte important ca tunsoarea să fie îngrijită și ordonată.

Dacă veți alege corect o tunsoare care va ascunde toate neajunsurile și va scoate în evidență calitățile, atunci puteți întineri cu aproximativ 10 ani. Să nu vă fie frică de experimente. Uneori acestea vă pot aduce și schimbări majore în viață.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Coafuri !

Bianca

Leave a Reply