Manichiura în stil francez: 30 de idei gingașe și interesante.

La momentul actual ni se oferă foarte multe idei îndrăznețe și atrăgătoare în ceea ce ține de designul unghiilor, dar multe doamne preferă manichiura albă în stil francez: aceasta este o manichiură clasică care nu-și va pierde din actualitate.

Este o manichiură gingașă și frumoasă și dacă veți alege un design frumos și interesant aceasta va deveni și mai elegantă!

30 de modele de manichiură în stil francez.

În continuare vă propunem mai multe modele de manichiură din care să vă inspirați:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Designul french va arăta în mod ideal pe unghii moi, rotunjite: ovale, în formă de migdale și „pătrat moale”. Forma unui „pătrat moale” va arăta mai bine pe unghiile scurte, iar o formă de migdale va fi mai potrivită pentru cele un pic lungi.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

French-ul ornamentat este o altă tendință a sezonului. Se utilizează diferite dungi, tehnica stamping, abțibilduri, ornamente în volum sau desen artistic.

19.

20.

21.

22.

23.

Pentru femeile care nu pot purta unghii lungi, manichiura franțuzească sunt pur și simplu o adevărată salvare. Cu ajutorul acesteia unghiile arată îngrijite și foarte drăguțe. Totodată pot fi utilizate orice culori și ornamente. Efectul de alungire a unghiilor poate fi obținut prin realizarea diferitelor dungi de culori din aceeași gamă.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Bianca

Leave a Reply