5 tunsori la modă în 2018 (57 de imagini).

Noul sezon vine cu mai multe idei de tunsori. Fiecare femeie își va putea alege tunsoarea care îi va sta perfect. În anul 2018 observăm o tendință în machiaj, în stilul vestimentar și, desigur, în materie de tunsori care se numește naturalețe.

Când alegeți o tunsoare trebuie să vă gândiți și la aranjarea părului, deci alegeți o tunsoare care se va aranja ușor și frumos și, în plus, va crea o imagine romantică.

În acest articol vom analiza cinci tendințe majore ale anului 2018 în materie de tunsori.

Nr. 1. Tunsori clasice

Nu vă faceți griji dacă preferați stilul clasic. În noul sezon veți găsi neapărat câteva idei minunate fără a fi necesar să vă schimbați stilul și imaginea. În 2018, din opțiunile clasice, soluția ideală va fi sasson, carre, paj și bob.

Acestea trebuie neapărat să fie completate de un breton geometric. Și, în general, orice linii drepte în aceste tunsori sunt foarte binevenite.

IMPORTANT! Atunci când alegeți una dintre opțiunile de tunsori geometrice, amintiți-vă că ele se potrivesc dacă aveți forma feței ovală. Dacă nu este ovală, astfel de tunsori ar trebui să fie făcute cu mare grijă.

Nr. 2. Tunsori ultra-scurte

O altă tendință a noului sezon este tunsoarea ultra-scurtă. Multe doamne nu riscă să aleagă o astfel de tunsoare, deoarece consideră că astfel își vor pierde din farmec și din feminitate. Cu toate acestea, dacă ne uităm la vedetele moderne de la Hollywood, este greu de spus că nu sunt feminine.

Imaginea lor este armonioasă, strălucitoare și elegantă. Deci, dragi doamne, nu vă fie frică să riscați și să vă schimbați stilul. Poate că acesta este exact ceea ce căutați.

Nr. 3. Multistrat și cascadă

Prpbabil că cea mai importantă tendință din 2018 este cascada și toate interpretările ei. Această dragoste nelimitată pentru această tunsoare poate fi explicată prin ușurința stilului și a volumului uimitor pe care îl pot crea. Nu este un secret că multe doamne au părul subțire și fragil. Și pentru părul fin cea mai bună tunsoare este în formă de cascadă.

Nr. 4. Undercut feminin

O altă tendință a acestui sezon este tunsoarea undercut. Deși pare incredibil, această tunsoare poate fi și feminină. În general tunsorile scurte și ultrascurte sunt la modă în acest sezon. Bineînțeles că tunsoarea undercut pare sfidătoare și provocatoare, dar dacă sunteți curajoasă, nu ezitați s-o încercați.

Nr. 5. Tunsorile Garçon și Pixie

Aceste tunsori necesită mult curaj, respectiv va trebui să țineți cont de faptul că întregul look trebuie să vă fie îndrăzneț.

Leave a Reply