Corectorul de riduri adânci poate fi gata într-un minut. Păstrați-l într-un borcan de sticlă și aplicați-l înainte de somn.

Oricine folosește remedii naturiste, deja știe că, pe lângă alte componente secundare, în 90% din cazuri se adaugă ouă.

Acest nutrient popular rezolvă mai multe probleme în același timp.

Doar că se recomandă folosirea ouălor de casă, nu a celor procurate din magazin.

Gălbenușul de ou este numit “pungă cu provizii”, care conține o mulțime de vitamine și microelemente utile pentru piele.

Cea mai simplă metodă de întrebuințare constă în aplicarea gălbenușului bătut pe pielea curată pentru 10 minute, după care se clătește cu apă caldă.

Acest timp este suficient ca pielea să absoarbe cantitatea necesară de umiditate și să devină mai frumoasă.

Puteți utiliza acest produs nu doar după ce veți trece de 40 de ani, atunci când o femeie începe să înțeleagă că etapa de îmbătrânire a fost deja declanșată, dar chiar începând cu vârsta de 20 de ani.

Mecanismul de acționare a măștii din gălbenuș de ou.

• Vitaminele A, B5, B12 și D regenerează celulele îmbătrânite și afectate, netezesc chiar și cele mai adânci riduri, inhibă progresarea schimbărilor de vârstă, tonifiază conturul feței, înlătură bărbia dublă și luptă cu pigmentarea.

 • Fierul asigură transportul oxigenului prin organism către celule. Peste o lună tenul capătă o culoare mai sănătoasă, ceea ce indică normalizarea altor procese.
  • Colina reține umiditatea în celulele pielii și contribuie la normalizarea secreției glandelor sebacee. Datorită acestui element pielea uscată nu se mai exfoliază.
  • Cobaltul luptă împotriva pigmentării. Petele și pistruiele apărute în timpul sarcinii, devin mai puțin evidente deja după câteva întrebuințări.
 • E răspândită opinia cum că astfel de măști sunt potrivite doar pentru pielea uscată, iar fetele cu tenul gras pot aplica gălbenușul de ou doar pe zona T.

  Într-adevăr este așa. Dacă aveți un ten prea gras și problematic nu se recomandă să folosiți doar gălbenușul de ou. Este bine să-l combinați cu alte substanțe nutritive.

  Mască de față cu ou împotriva ridurilor.

  Amestecați:

  -două lingurițe de decocție de mușețel cu o jumătate de gălbenuș de ou

  -1 linguriță de ulei de măsline sau de migdale

  -0,5 linguriță de miere

  -1 linguriță de sare

  -2 lingurițe de vaselină.

  Amestecul obținut se pune într-un vas de sticlă și se ține la frigider.

  Acest remediu naturist se aplică prin mișcări delicate de masaj cu 2 ore înainte de somn.

  Peste o jumătate de oră ștergeți fața cu un șervețel înmuiat în apă minerală.

  După 2 săptămâni de la aplicare veți observa schimbări vizibile: tenul va deveni mai fin, conturul feței va fi mai tonifiat, iar ridurile vor fi mai puțin vizibile.

  E uimitor că oul a fost creat pentru a da viață, iar puii care ies din ou sunt de obicei de sine stătători, adică ei primesc din ou toate cele necesare pentru viață.

  Folosind gălbenuș de ou veți obține rezultate uimitoare în doar 2 săptămâni.

  Încercați această metodă și recomandați-o și prietenelor dumneavoastră!

  Leave a Reply