Coafuri elegante pentru un look impecabil: 25 de idei ce merită să le reții!

Oficial e vară și, fără doar și poate, sezonul petrecerilor fastuoase a fost deschis.

De aceea, fie că mergi la o nuntă, la un botez sau la orice fel de petrecere, este important să arăți bine. Iar un look impecabil va fi completat cu succes de o coafură modernă.

Părul lung este un real avantaj dacă vrei să încerci diverse coafuri, fie ele elegante sau casual, sau împletituri sau cocuri. Există numeroase modele pe care le poţi încerca şi, în cele ce urmează, îţi prezentăm cele mai populare idei.

Există multe alternative când vine vorba de coafuri pentru păr lung, atât formale şi elegante, cât şi casual, potrivite pentru look-ul tău de zi cu zi.

Câteva dintre opţiunile tale de bază sunt coafurile lejere, aranjate pur şi simplu cu peria.

Pentru părul lung, la fel de actuale sunt împletiturile, coada de cal elegantă, cocurile chignon sau onduleurile graţioase.

Îţi propunem şi coafuri cu părul prins, care se pretează la evenimente şi petreceri, cât şi coafuri cu volum pentru a elimina una dintre cele mai răspândite probleme ale părului lung şi fin.

Ca să fii o apariție memorabilă nu e suficient să știi care sunt tendințele în materie de coafuri, ci să știi și ce ți se potrivește, fapt pentru care îți venim în ajutor cu câteva modele chic pentru a-ți coafa părul:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Coafuri !

Leave a Reply