Idei de amenajare a unor bucătării elegante și funcționale.

Bucatariile dobandesc astazi functii din ce in ce mai variate: spatiu de gatit, de luat masa, de socializat, de relaxare.

Din aceste motive, ideile actuale de amenajare se extind aducand in prim plan mobila de bucatarie cu finisaje lucioase sau mate, compartimentare inteligenta si functii estetice complexe.

Exemplele de mai jos demonstreaza versatilitatea bucatariilor contemporane si felul in care ideile noastre de amenajare bucatarii se adapteaza si celor mai pretentioase spatii.

1.

2.

O propunere de amenajare moderna de  bucatarie, in stil scandinav, pusa in valoare prin lumina naturala. S-a propus un mobilier din  MDF lucios, personalizat pe planul bucatariei.

3.

O amenajare de bucatarie alba, ce cucereste prin aparenta simplitate a designului. S-a folosit gresie tip parchet si mobilier de bucatarie din tei vopsit opac.

4.

O bucatarie in stil rustic, in care se remarca mobilierul in stil clasic, cu fronturi bleu si alb opac, din lemn masiv de tei.

Nota vintage a bucatariei este data si de caramida aparenta si gresia in stil rustic.

5.

O propunere de amenajare pentru o bucatarie de garsoniera. Alura industriala este data de mobilierul cu insertii de metal si sticla.

6.

O amenajare de bucatarie moderna, in tonuri sobre ce confera eleganta spatiului.

7.

Propunere de amenajare pentru bucataria unui apartament de 3 camere. Finisajele deschise la culoare amplifica vizual spatiul si lumina naturala.

8.

O propunere de bucatarie moderna, in care mobilierul in stil clasic aduce o nota eleganta amenajarii.

9.

Mobilierul de bucatarie aduce o nota clasica acestui spatiu. S-au propus finisaje in nuante naturale.

10.

Mobilierul alb din bucătarie este intotdeauna o alegere inspirata si se poate adapta oricarui spatiu; este realizat din lemn masiv de tei vopsit, patinat.

Aceasta este o bucatarie ce imbina eleganta cu functionalitatea.

Leave a Reply