Idei pentru amenajarea unor dormitoare confortabile și primitoare.

Locuintele noastre devin, tot mai mult, refugii fata de nelinistile si stresul cotidian. In cadrul acestora, dormitorul reprezinta prin excelenta refugiul din cadrul refugiului.

Este spatiul menit visarii si ragazului, prin urmare trebuie creat in acord cu cele mai profunde trairi ale noastre.

Un motiv in plus pentru care ideile de amenajare dormitor trebuie sa coincida nu numai cu gusturile noastre, ci si cu maniera in care ne relaxam si destindem.

1.

O amenajare moderna de dormitor, in care insertiile de albastru aduc o nota marina. S-a folosit tapet cu linii geometrice de la Eijffinger.

2.

Un dormitor de dimensiuni medii, pus in valoare prin tapetul Desus de la Wall&Deco, ce aduce o nota pretioasa spatiului.

3.

O amenajare de dormitor in care se remarca placarea cu faianta Noa Tanzania, inspirata de frumusetea lemnului lucrat artizanal. Semineul este placat cu travertin Luxury Modul de la L’Antic Colonial, ce ii ofera o nota pretioasa.

4.

Un dormitor matrimonial amenajat in stil clasic, cu dressing dispus pe tot peretele. Patul tapitat si textilele moi folosite sunt elemente ce aduc o nota confortabila spatiului.

5.

Un dormitor in stil clasic, ce se distinge prin baldachin, detaliu asociat cu luxul. S-au ales un pat din catifea si un dressing in stil clasic, din lemn masiv de tei, cu lezene si insertii aurii.

Perdelele incadreaza placut ferestrele generoase si ofera intimitate spatiului.

6.

O amenajare moderna de dormitor, in care elementul central devine patul cu tapiterie roz.

7.

O cromatica neutra creeaza o amenajare de dormitor confortabila si primitoare.

8.

Un dormitor in nuante odihnitoare, ce foloseste materiale si finisaje naturale pentru a crea o atmosfera placuta.

9.

Intregul concept de amenajare al acestui apartament moderna plecat de la ideea compunerii unui spatiu deschis, aerisit, cu vibratii marine.

S-a optat pentru o cromatica neutra dar calda, cu accente de textile geometrizate, metal vopsit si corpuri de iluminat ce pun in valoare corpurile de mobilier. Rezultatul este o atmosfera relaxanta de vacanta, ce duce cu gandul la ,,acasa’’.

10.

In amenajarea acestui dormitor s-a ales o cromatica neutra, sentimentul de confort fiind dat de texturile placute folosite pentru pat si covor.

Dormitorul amenajat in linie minimalista este dotat cu un dressing generos.

Leave a Reply