Modele de pantofi stilați pentru sezonul estival 2018: 19 idei elegante.

Șapte tendințe principale pentru vara anului 2018: alegeți modelele care vă plac.

Suntem în plin sezon estival și ar fi cazul să vă studiați atent garderoba și încălțămintea pentru a vă planifica noi achiziții.

Echipa noastră a pregătit pentru dumneavoastră o selecție de imagini care reprezintă tendințele principale pentru vara anului 2018.

Stiliștii ne recomandă pentru această vară următoarele modele interesante:

1. Kitten heels sau „pantofii bunicii”

Sabo și pantofii kitten heels sunt din nou la modă în acest sezon și nu este de mirare pentru că au un toc foarte comod și feminin.

2. Încălțăminte din plastic.

Pantofii transparenți continuă să fie la modă. Puteți alege o pereche de încălțăminte care să fie complet din plastic sau să aibă doar un decor transparent, depinde de gust.

3. Pantofi cu toc stabil.

Trebuie să le mulțumim stiliștilor pentru pantofii cu toc stabil. Acest model este unul foarte feminin, frumos și confortabil. Puteți opta pentru sandale și pantofi cu toc stabil de diferită înălțime și să le combinați atât cu blugi cât și cu rochii vaporoase.

4. Încălțăminte cu talpă plată.

Sandalele cu talpă plată care mai înainte erau doar pentru a merge la plajă, acum se pot purta și cu alte ocazii. Cumpărați-vă o pereche sau dacă le aveți deja, încălțați-le fără grijă pentru a merge la o plimbare sau la film.

5. Sandale cu platformă îmbrăcată în sfoară.

Dacă doriți să păreți mai înaltă, designerii s-au gândit și la dumneavoastră. Platforma înaltă îmbrăcată în sfoară este o tendință foarte actuală în această vară.

6. Adidași cu talpă groasă.

Dacă sunteți mai scundă, dar preferați stilul sportiv, atunci să știți că acest model este pentru dumneavoastră deoarece anul acesta sunt la modă adidașii cu talpă groasă care vă vor face să păreți mai înaltă și mai zveltă.

7. Toc neobișnuit.

Acesta model nu este chiar o noutate absolută, deoarece încă în sezonul trecut am observat tocuri mai neobișnuite. Cu toate acestea designerii ne-au adus și în acest sezon câteva surprize. Dacă doriți să ieșiți în evidență, acești pantofi sunt pentru dumneavoastră.

Acestea au fost cele mai elegante tendințe ale acestei veri. Înainte de a merge la cumpărături, aruncați o privire la această colecție pentru a vă asigura că veți fi la modă în această vară.

Leave a Reply