Rețeta feminității: o manichiură cu cele mai sexy unghii roșii!

Oja roșie reprezintă de multă vreme alegerea pentru o manichiură clasică, feminină.

Dacă îți plac unghiile roșii, dar ești adepta unui look modern și original, atunci poți încerca noi stiluri reinventate de manichiuri cu ojă roșie.

Manichiura în nuanțe de roșu este vedeta în orice colț al lumii, deoarece această culoare primară are semnificații puternice în toate culțurile lumii, simbolizalând culoarea dragostei palătimașe, a seducției, dar și a focului, sângelui și războiului.

În plus, se pare că roșul reprezintă una dintre culorile preferate de cei mai mulți oameni, dar și cea mai des întâlnită pe steagurile țărilor.

Din punct de vedere vizual, unghiile roșii creează un impact mai puternic, datorită intensității.

Roșul este o culoare care se focalizează în spatele retinei, creând iluzia mișcării și atrăgând imediat atenția.

Iată câteva modele care sperăm că vă vor inspira.

1.

2.

Nu este de mirare că roșul aprins este asociat feminității absolute, femeii fatale, fertilității, vieții sau norocului, conform tradițiilor din întreaga lume.

3.

Așadar, dacă mergeți la o întâlnire, o manichiură roșie are toate șansele să vă dea acel plus de atracție la care visați.

Roșul este totodată și o culoare des întâlnită în natură, atât în mediul animal, cât și vegetal.

4.

5.

6.

Manichiura roșie este potrivită pentru orice tip de unghii, indiferent de stil, mărimea unghiilor sau dacă acestea sunt naturale, cu gel sau cu acryl.

7.

8.

Culoarea roșie are o gamă foarte bogată de nuanțe, care îi permite chiar și celei mai modeste femei să iasă în evidență și să se simtă încrezătoare.

9.

10.

Roșu este o culoare universală, care se încadrează perfect în orice ținută vestimentară, putând fi asortată foarte armonios cu o mulțime de alte culori.

11.

Manichiura roșie are avantajul că arată bine atât pe unghii mici, cât și pe cele mari, conferindu-i femeii un aspect elegant și stilat.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply