Sunt la modă în această vară: 31 de ținute elegante pentru noul sezon 2018.

Sloganul verii 2018 este – ”provocarea”. Vor fi actuale ținutele atrăgătoare și extravagante, dar deloc vulgare.

Trebuie să ne gândim la ținutele de vară, mai ales că acest anotimp presupune dezgolirea părților corpului pe care ni le ascund delicat hainele de iarnă și de primăvară.

Vara anului curent le va permite domnișoarelor să-și demonstreze feminitatea cu ajutorul diferitor ținute originale și a culorilor aprinse.

Dar să le luăm pe rând.

Culorile aprinse și ținutele extravagante vor fi, cu siguranță, actuale în această vară, precum și ținutele romantice și feminine care vor fi la fel de populare.

Vor fi în trend stilurile casual și boho. Nu veți da greș dacă veți alege să purtați haine în stil sportiv sau stradal. Dar stilul clasic este mereu în vogă.

Rochia este o alegere perfectă pentru o ținută de vară casual și de seară, ea singură formând ținuta perfectă. În această vară puteți purta rochii de orice lungime, dar midi rămâne a fi în continuare în tendințe.

Vor fi foarte populare ținutele eclectice, deci nu ezitați să combinați stilul clasic al hainelor cu încălțăminte în stil sportiv și scurte în stil biker.

Culorile de bază pentru sezonul estival 2018.

Deoarece tendința principală a modei din 2018 este feminitatea, iar vara este timpul ținutelor feminine și romantice, optați cu îndrăzneală pentru nuanțele pastelate.

Pentru ținutele office sunt potrivite fustele-creion, cloș și semi-cloș în nuanțe pastel. Aceste modele de fuste vor fi perfecte și pentru a merge la o plimbare sau la o întâlnire.

Dacă preferați ținutele mai feminine, alegeți-vă ținutele în orice nuanță de roz: de la tonurile pudrate la fucsia.

În acest sezon vor fi populare toate nuanțele de roz, roșu și portocaliu. În același timp, stiliștii admit combinația lor într-o singură ținută.

Dacă, de exemplu, veți îmbrăca o rochie roz cu imprimeu floral, alegeți o pereche pantofi de culori mai aprinse. Puteți purta, de asemenea, o jachetă într-un stil total diferit, cum ar fi, de exemplu, una de piele. Veți obține nu doar o ținută feminină și frumoasă, dar și neobișnuită.

Ținute cu pălării

Din moment ce vara este cel mai fierbinte anotimp al anului, aceasta dictează anumite reguli atunci când vă alegeți hainele și accesoriile. De exemplu, la fel ca în perioada rece, este important să ne gândim ce vom purta pe cap; trebuie să alegem ceva frumos, dar, în același timp, să ne protejeze de soarele arzător.

Designerii ne propun, pentru acest sezon, o gamă largă de accesorii pentru orice gust și stil. Sunt în vogă pălăriile de culori aprinse. Dacă preferați culorile mai întunecate, asigurați-vă că pălăria să aibă decoruri care să vă scoată în evidență: o textura complicată, elemente decorative, un desen care să vă scoată din anonimat.

Nu cumpărați ceea ce găsiți în cale. Pălăriile sunt foarte capricioase și nu se aleg prea ușor. Nimic nu poate transforma atât de ușor o ținută frumoasă în una amuzantă și ridicolă cum o poate face o pălărie aleasă incorect. Totodată o pălărie aleasă corect vă va ajuta să creați o ținută rafinată, unică și elegantă.

Ținute cu pantaloni scurți

O altă piesă vestimentară obligatorie pentru vara aceasta sunt pantalonii scurți. Sunt foarte practici și se pot purta nu doar la plajă sau pentru a merge la sala de sport. La momentul actual pantalonii scurți se pot purta pentru a merge la plimbări, la cineva sau la cafenea. Există și modele pe care le puteți include în ținutele de seara.

Sunt la modă pantalonii scurți din denim, in, mătase, bumbac. Este complicat să ne imaginăm garderoba de vară fără această piesă vestimentară comodă. Pantaloni scurți din denim sunt foarte în vogă în sezonul 2018, apare în colecțiile tuturor designerilor celebri.

Pe următoarea treaptă se află pantaloni scurți din bumbac, decorați cu desene și printuri florale sau dungi.

Puteți crea o ținută foarte interesantă cu ajutorul unei perechi de pantaloni scurți cu imprimeu strălucitor, cu broderii și paiete. Astfel de modele vor fi potrivite chiar și pentru o ținută de seară.

Moda pentru tineret este extravagantă și eclectică în acest sezon. Permite o gamă largă de culori și stiluri, cu toate acestea există unele tendințe pe care le-am descris în acest articol

Dacă veți ține cont de ele, veți fi mereu îmbrăcate la modă și veți arăta extraordinar.

Leave a Reply