Unghiile french – manichiura care nu se demodează niciodată!

Manichiura french a fost, este şi va fi mereu la modă. Indiferent de ocazie, vestimentaţie sau vârstă, cu acest tip de manichiură nu vei da greş niciodată!

Manichiura franţuzească inspiră rafinament, simplitate şi bun-gust.

În plus, o poţi face la tine acasă, în câţiva paşi simpli.

1. Pregăteşte exfolierea

Este esenţial să-ţi pregăteşti mâinile şi unghiile înainte de a aplica oja. Mai întâi exfoliază-ţi pielea masând uşor cu un scrub de corp sau cu unul special pentru mâini. Apoi clăteşte cu apă călduţă şi şterge-te cu un prosop moale.

2. Dă formă unghiilor

Pileşte-ţi unghiile în forma dorită,cu mişcări într-o singură direcţie,pentru a evita exfolierea şi crăparea acestora. Alege o pilă nu foarte aspră şi pe care o poţi manevra uşor. Dacă ai unghiile fragile şi degetele scurte,optează pentru o formă rotundă,care va alungi şi va ajuta la regenerarea unghiilor. Forma pătrată avantajează degetele lungi.

3. Hidratează mâinile

Masează-ţi mâinile cu ulei de măsline sau de migdale,apoi înveleşte-le într-un prosop cald,pentru 15 minute. Cu ajutorul unui beţişor special de plastic sau de lemn,împinge cuticulele înspre baza unghiei. Clăteşte mâinile cu apă caldă.

4. Aplică tratamentele

Înainte de ojă,aplică o bază-tratament pentru unghii şi aşteaptă câteva minute până se usucă. Acest lucru va ajuta la întărirea unghiilor. Unele produse matifiază suprafaţa acestora şi ascund imperfecţiunile,pregătind aplicarea lacului de unghii.

5. Conturează linia french

Pentru french-ul pătrat,aplică o linie dreaptă de ojă albă,mată,pe vârful unghiei,iar pentru cel rotund urmează curbura naturală a unghiei. Poţi realiza aceste linii fie folosind nişte benzi adezive speciale,cu forma dorită,fie cu mâna liberă. După aplicare,aşteaptă câteva minute.

6. Stratul protector

La final,aplică un strat de lac translucid,roz sau bej,pentru a proteja vârful alb şi pentru a completa manichiura.

Aşteaptă zece minute să se usuce.

7. Foloseşte lacul incolor

Pentru mai multă strălucire şi protecţie,poţi aplica la final şi un strat subţire de lac incolor.

Acesta va face manichiura să reziste mai mult în timp,unghiile se vor rupe mai greu,iar aspectul lor va fi chiar mai strălucitor.

Dacă totuşi nu vă încumetaţi să vă faceţi singure o manichiură franţuzească, puteţi apela oricând la serviciile unui salon cosmetic, de unde veţi pleca acasă cu o manichiură reuşită.

Manichiura franțuzească pune accentul pe naturalețe și simplitate și este cea care se potrivește oricărei ținute.

Probabil din aceste motive nu se va demoda niciodată.

În această vară, poți opta pentru o manichiură  franțuzească colorată, cu sclipici sau diverse aplicații, care încă se află în topul preferințelor.

Te poți inspira și alege unul dintre

modelele prezentate mai jos!

1.

2.

3.

4.

5.

Manichiura french cu linii duble, un plus de originalitate, dar și simplitate în același timp!

6.

Manichiură franțuzească 2 în 1.

7.

8.

9.

Manichiura franțuzească este una din preferatele femeilor din întreaga lume. Este simplă, clasică și se potrivește cu orice ocazie!

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Pentru doamnele şi domnişoarele care vor să se remarce printr-o îngrijire perfectă a mâinilor şi unghiilor, manichiura franţuzească este cea mai bună opţiune.

16.

Multe femei aleg manichiura franţuzească pentru simplitate, dar şi pentru faptul că acest gen de manichiură conferă unghiilor un aspect natural şi, în acelaşi timp, elegant.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply