Transformă-ți manichiura într-una de revistă: 30 de idei de unghii nude pentru un plus de elganță!

Manichiura nud ( sau nude) mereu la modă, delicată, romantică, ideală pentru femeile exuberante,îndrăgostite și de ce nu, și pentru mirese.

Să nu uităm și de pedichiura nude, perfectă la orice pereche de sandale sau pantofi decupați care ne completează ținuta.

Dacă nu te afli printre norocoasele cu degete lungi, subțiri și forma unghiei perfectă, manichiura nude te scoate din acesta încurcătură, adăugându-ți un plus de eleganță, rafinament și alungind estetic ușor unghia.

Dacă până acum nu am îndrăznit să încercăm manichiura sezonului rece, misterioasă, cu accente metalice sau gotice, cu acestă manichiură nude nu vom da greș niciodată, asortându-se la orice ținută am alege și astfel vom avea unghiile îngrijite, lucioase și perfecte pentru orice moment al zilei.

Dacă de obicei ești adepta machiajului nude, cu siguranță manichiura nude este pe lista preferințelor tale atunci când mergi la salon.

Ca să ieși din monotonia unghiilor nude, poți opta pentru manichiura nude cu aplicații, sclipici, paiete, buline, accente florale sau chiar combină nude cu orice culoare din paleta cromatică a acestei veri, pentru un plus de originalitate.

În ceea ce privește forma unghiei, aplică manichiura nude pe ce formă de unghii dorești, stiletto, ovală, pătrată și rezultatul va fi o manichiură perfectă stilului tau.

Alege din sugestiile pentru forma unghiei, codul de culori, aplicații strălucitoare dacă sunt pe lista preferințelor tale, joacă-te cu aceste combinații de forme și culori vii și inventează-ți o manichiură cu totul altfel decât ai văzut la prietenele tale!

1.

Dacă vrei o manichiură nude, simplă, fără niciun alt element, mizează pe o formă a unghiei extravagantă, pentru a ieşi din anonimat.

Poţi alege fie forma de unghii balerină, fie stiletto.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

În cazul în care eşti adepta unui stil minimalist, poţi alege o manichiură nude cu câteva accente discrete precum câte un punct negru sau câte o dungă pe fiecare unghie.

8.

Vrei să ieşi în evidenţă cu manichiura ta nude?

Pune câteva pete de culoare pe anumite unghii, fie că este vorba despre culori tari, fie că este vorba despre elemente metalice sau sclipici.

9.

10.

11.

12.

13.

Manichiura în nuanţe nude, naturale, poate trece uşor neobservată însă, dacă ştii cum să o scoţi din anonimat cu câteva elemente metalice ori colorate, vei face furori!

14.

15.

16.

Oja nude merge de minune atât pe unghiile scurte, cât şi pe cele lungi.

De asemenea, nude-urile arată frumos pe orice formă de unghie, de la ovală până la pătrată sau stiletto.

17.

18.

19.

20.

21.

Benzile autocolante în nuanţe metalice transformă banala manichiură nude într-una glam, demnă de perioada sărbătorilor.

Şi sclipiciul, indiferent de nuanţa sa, îţi poate transforma manichiura într-una de revistă.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

Şi elementele aplicate pe unghie precum pietrele semipreţioase oferă un aspect deosebit manichiurii tale.

37.

38.

39.

40.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply