Tendințe în coafuri pentru 2018

În 2018, ai voie să experimentezi tot ce îți face cu ochiul în materie de coafuri. Fie că preferi părul mai lung, fie că îl preferi pe cel scurt, nu mai e nevoie să te gândești că nu ți-ar sta bine, ci dimpotrivă, să mergi pe intuiție. 

Coc dezordonat

1.

Poți să nu îți mai faci griji dacă ai într-o zi părul dezordonat și vrei să îl prinzi într-un coc. În 2018, se poartă cocurile dezordonate, care nu sunt aranjate deloc, dar au un aspect natural. Spune adio cocurilor perfecte, netede, aranjate la milimetru, căci în 2018 nimeni nu va mai pune accent pe minuțiozitate.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Bucle lejere

9.

Buclele reprezintă alegerea perfectă când vine vorba de un eveniment special, în care trebuie să adopți o ținută mai elegantă. Acestea rămân în tendințe și în 2018, mai ales că sunt foarte ușor de făcut cu ajutorul unui ondulator. Aplică puțină spumă înainte de a-l folosi și rulează doar jumătate din lungimea părului, pentru ca acestea să se așeze cât mai lejer.

10.

11.

12.

13.

14.

Împletituri cu atitudine

15.

Dacă îți plac împletiturile, poți să îți faci câte vrei în 2018, căci vor fi extrem de apreciate. Se poartă cosițele indiene, care sunt mai greu de făcut. Separă părul în două părți egale printr-o cărare, dă-l după ureche, începe să împletești, aplicând preventiv o cantitate nu prea mare de produse de fixare pe toată lungimea părului. Cosițele indiene descoperă fața și urechile, de aceea, aveți posibilitatea de a demonstra frumusețea cerceilor și de a vă completa imaginea cu o pereche de ochelari de soare la modă.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Coada de cal

22.

Spre deosebire de coafurile lejere, coada de cal necesită îndemânare și o doză de precizie în realizarea ei. In ciuda simplității sale, o coadă de cal poate fi ideală nu doar într-un dress code business, ci și la o ținută de seară, dacă se mai adaugă și câteva accesorii voluminoase sau strălucitoare. Există foarte multe versiuni ale acestei coafuri, însă cea mai actuală rămâne a fi coada de cal din vârful capului. Aplică pe păr un mousse pentru coafare, acesta nu doar va face părul ascultător, ci ii va da și un luciu deosebit. Iată și un secret: la baza cozii, în partea din spate, ascunde câteva agrafe, fixându-le pe elastic, acestea nu doar vor ridica coada, ci o va menține și pe toată durata zilei.

23.

24.

25.

26.

27.

Leave a Reply