Am ales cele mai frumoase tunsori pentru părul lung. Iată care sunt!

Cele mai frumoase tunsori pentru părul lung sunt acelea care păstrează și lungimea impresionantă, dar oferă și volum.

Noi am găsit cele mai reușite tunsori ale celebrităților care iubesc părul lung și vi le împărtășim!

Un păr lung și bogat va ieși întotdeauna în evidență. Însă cele mai multe persoane care își poartă părul lung ajung într-un moment de impas: părul lor nu mai are nicio formă și este lipsit de volum.

Cum poți rezolva această problemă? Pe lângă produse adecvate pentru volum, te va ajuta și o tunsoare potrivită lungimii, tipului tău de păr și formei feței tale.

Dacă un păr mai gros își va menține volumul tuns chiar și la o lungime egală peste tot, un păr fin și subțire va avea nevoie de o tunsoare în scări pentru a putea avea volum.

Cu siguranță hair-stylistul tău își va da seama de ce ai nevoie, dar noi te ajutăm cu puțină inspirație și sfaturi practice.

1.Tunsori pentru părul lung pentru fața rotundă.

Atunci când încerci să maschezi rotunjimea feței, trebuie să eviți tunsorile în scări scurte sau filate. Cele mai potrivite tunsori pentru părul lung sunt cele care dau aceeași lungime părului peste tot sau tunsori în trepte care încep de sub bărbie.

Gândește tunsoarea plecând de la o cărare pe mijloc – aceasta alungește vizibil fața. De evitat este și bretonul pe toată fruntea sau bretonul scurt.

2.Tunsori pentru părul lung pentru fața ovală.

Vorbim, evident, de acea față ovală ușor alungită, nu de cea cu proporțiile perfecte. Pentru a masca forma alungită, bazează-te pe tunsorile cu breton pe toată fruntea sau breton într-o parte (dacă fruntea îți permite).

De asemenea, o coafură cu volum va da rotunjime feței și va mai tempera forma alungită, așa că mizează pe tunsori în scări care oferă volum pe lungime (evită volumul în zona de creștet pentru a nu alungi și mai mult fața).

3.Tunsori pentru părul lung pentru fața pătrată.

În cazul formei pătrate a feței, trebuie să maschezi forma prea dură a maxilarului, iar în acest caz tunsorile asimetrice sunt salvatoare.

Alege tunsori în scări sau filate care oferă volum și astfel fața pare rotunjită. Poți opta de asemenea și pentru o tunsoare dreaptă, cu cărare pe mijloc, astfel extremitățile feței nu vor fi vizibile.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Coafuri !

Leave a Reply