Are 89 de ani dar este imaginea unei campanii de frumusețe. Care este secretul ei?

Daphne Selfe are 89 de ani, însă acest lucru nu o oprește să fie cel mai în vârstă supermodel.

Daphne Selfe a început să lucreze în industria modei în 1949 şi nu dă semne că ar vrea să se retragă, mai ales că acum a devenit noua imagine a brandului.

Daphne apare într-un clip publicat pe pagina de Instagram a companiei, în timp ce se dă cu noul rimel al firmei Eyeko. Cu zâmbetul pe buze, jovială, ea îşi spune povestea şi povesteşte că îi place ca sprâncenele ei să fie lungi, iar la final face cu ochiul către cameră, semn că, în ciuda vârstei, e încă foarte tânără sufleteşte.

Daphne a realizat un clip pentru noul rimel al firmei Eyeko.

Daphne avea 20 de ani când a început să lucreze ca model, iar la 26 de ani s-a lăsat de această meserie după ce s-a căsătorit.

A început să joace în filme, iar din 1963 până în 2000 a apărut în peste 400 de producţii.

La 70 de ani, după ce soţul ei a murit, a fost redescoperită de Vogue, iar de atunci a realizat campanii pentru mai multe firme cunoscute, printre care Marks & Spencer, Selfridges, Diesel.

Când e întrebată cum a reuşit să îşi păstreze silueta de-a lungul anilor, Daphne e sinceră: “Nu am fost niciodată foarte slabă, dar nici grasă. Secretul constă în a mânca ce îţi place, dar puţin. Puţin şi des. Îmi fac propria mâncare şi nu comand, prea mult zahăr şi prea multă sare. Merg mult pe jos şi beau apă“, a povestit ea, pentru express.co.uk.

Mai mult, ea spune că nu a apelat niciodată la botox sau alte trucuri pentru a se menţine tânără.

Cât despre schimbările din lumea modei, Daphne le vede ca fiind de bun augur. Crede că oricine, indifirent de vârstă, greutate sau înălţime ar trebuie să poate fii model.

Leave a Reply