Bobul lung – tunsoarea vedeta a anului 2018.

În acest sezon, bobul a fost tunsoarea vedetă iar dacă analizăm puțin fotografiile celebrităților care au adoptat look-ul, înțelegem de ce.

Părul scurt are întotdeauna un look cool, relaxat și foarte sexy, de aceea păstrăm aceste tunsori și în 2018.

Tunsoarea „lob” (o tunsoare tip bob, dar cu părul mai lung) a cucerit multe celebrități recent.

Jennifer Lawrence a renunțat la buclele de sirenă pentru această tunsoare, Olivia Wilde a adoptat-o și ea foarte recent și lista poate continua.

Pentru că look-urile cât mai relaxate, naturale și effortless sunt în mare vogă, tunsorile scurte rămân un trend și pentru anul 2018.

Descoperă în galeria foto câteva dintre cele mai reușite tunsori scurte care să te inspire pentru o schimbare de look în noul an!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Dacă ai părul lung și îți dorești o schimbare de look, dar nu vrei să-ți asumi riscuri prea mari, îți recomandăm tunsoarea bob – un stil clasic, chic, ce nu se va demoda niciodată, extrem de versatil și care poate fi stilizat în foarte multe feluri.

Bobul mediu, lung, cu cărare pe mijloc sau într-o parte, cu breton, tuns în trepte sau stratificat îți va accentua latura feminină și delicată a personalității și-ți va da aerul unei femei tinere, sigure pe ea, active și independente.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Coafuri !

Leave a Reply